reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

no właśnie ATsonia - chicco podobno są niezłe. Jedne sa na wtyczkę ale są też podobno takie przypinane do pieluszki... No właśnie oże gdzieś koło łóżeczka się zbunkrował i tam czatuje na Szymena?

reklama
a my mamy dwie nowości - pełzanie do tyłu. na razie jeszcze bardzo ostrożnie to nazywam bo mała do jutra może jeszcze zapomnieć że to umie i............
samodzielne jedzenie łyżeczką!!!!:-D:-D:-D tzn to wygląda tak, że ja maczam łyżeczkę silikonową w talerzyku a ona wkłada do buzi. ja dopycham inną łyżeczką z boku. dzisia tak jadłyśmy obiadek bo już mnie denerwowało, że mała wyrywa mi łyżkę:-D Ładnie trafiała do buzi i zjadała. potem było gorzej bo brudna łyżeczka wędrowała po wszystkim - śliniaku krzesełku rączkach:-D ae myślę, że warto było. zadowolona z siebie była, że hej:-D

słuchajcie, czy ten wątek też wam szankuje? zawsze wyświetla mi się na białym tle i jest inny niż inne.... nie wiem tez dlaczego ale np posty Avanti zawsze nie mieszczą mi się na ekranie:baffled: takie długie na szerokość są. a teraz tak mam tez z maniulką:confused:

ten watek od początku - ale tylko 1 strona. dalej jest ok. gorzej z postami avanti - one od bardzo dawna, a maniulki - od niedawna, juz mieszkałas kochana na "nowym" nie wiem, czemu tak się dzieje

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi- dzisiejsza noc bez nowych ugryzień, ale strasznie go zabunkorowałam w tej moskitierze....oby to tylko komary, no i od początku zaczynami walkę z tymi ugryzieniami co już są czyli smaruje smaruję i jeszcze raz smaruje...sprawdziłam też różne mazidla na te krosty, polecam DAPIS- oby Wam nie było potrzebne....

Justyna - mi posty maniulki i avanti tez się nie mieszczą zawsze na ekranie - ale to już od początku... to zależy jaki masz monitor i system, ja mam tego laptopa 15cali i się nie mieszczą. tak samo mam starego windowsa i to też wpływa...
Jakby dziewczyny zrobiły <enter> po pierwszym suwaczku to by mi się mieściło ;-) taki mały apel jeśli oczywiście można :-)
tak samo z piałym polem na początku - tez mi się tak robi, na niektórych wątkach, nie tylko na tym - ale to też "wina" systemu. ja już si eprzyzwyczaiłam, że czasem muszę przewinąć suwakiem do dołu, żeby mi się posty pokazały - a to z kolei przez te reklamy po prawej stronie...

reklama
Do góry