reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

no właśnie ATsonia - chicco podobno są niezłe. Jedne sa na wtyczkę ale są też podobno takie przypinane do pieluszki... No właśnie oże gdzieś koło łóżeczka się zbunkrował i tam czatuje na Szymena?

reklama
a my mamy dwie nowości - pełzanie do tyłu. na razie jeszcze bardzo ostrożnie to nazywam bo mała do jutra może jeszcze zapomnieć że to umie i............
samodzielne jedzenie łyżeczką!!!!:-D:-D:-D tzn to wygląda tak, że ja maczam łyżeczkę silikonową w talerzyku a ona wkłada do buzi. ja dopycham inną łyżeczką z boku. dzisia tak jadłyśmy obiadek bo już mnie denerwowało, że mała wyrywa mi łyżkę:-D Ładnie trafiała do buzi i zjadała. potem było gorzej bo brudna łyżeczka wędrowała po wszystkim - śliniaku krzesełku rączkach:-D ae myślę, że warto było. zadowolona z siebie była, że hej:-D

słuchajcie, czy ten wątek też wam szankuje? zawsze wyświetla mi się na białym tle i jest inny niż inne.... nie wiem tez dlaczego ale np posty Avanti zawsze nie mieszczą mi się na ekranie:baffled: takie długie na szerokość są. a teraz tak mam tez z maniulką:confused:

ten watek od początku - ale tylko 1 strona. dalej jest ok. gorzej z postami avanti - one od bardzo dawna, a maniulki - od niedawna, juz mieszkałas kochana na "nowym" nie wiem, czemu tak się dzieje

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi- dzisiejsza noc bez nowych ugryzień, ale strasznie go zabunkorowałam w tej moskitierze....oby to tylko komary, no i od początku zaczynami walkę z tymi ugryzieniami co już są czyli smaruje smaruję i jeszcze raz smaruje...sprawdziłam też różne mazidla na te krosty, polecam DAPIS- oby Wam nie było potrzebne....

Justyna - mi posty maniulki i avanti tez się nie mieszczą zawsze na ekranie - ale to już od początku... to zależy jaki masz monitor i system, ja mam tego laptopa 15cali i się nie mieszczą. tak samo mam starego windowsa i to też wpływa...
Jakby dziewczyny zrobiły <enter> po pierwszym suwaczku to by mi się mieściło ;-) taki mały apel jeśli oczywiście można :-)
tak samo z piałym polem na początku - tez mi się tak robi, na niektórych wątkach, nie tylko na tym - ale to też "wina" systemu. ja już si eprzyzwyczaiłam, że czasem muszę przewinąć suwakiem do dołu, żeby mi się posty pokazały - a to z kolei przez te reklamy po prawej stronie...

reklama
Do góry