reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

o kurde.........
Ewelcia - Szacun dla Szymka. Gosia ma racje, u niego idzie w mózgowie;-) pieknie raczkuje, jakby mojej Zuzi tak zabierali upragnione cele sprzed noosa to byłby ryk jak ie wiem. a tu widać do czego go ciagnie - ie tam szczeniaczek. najwazniejsze sa elektroniczne zabawki:-p
Sara - Juli jest dobra i jakby to powiedziała moja mama taka popitaśna:-D
Ola - Zu tez na nogo sie ciągnie i nie mogę jej zmusić do siedzenia. trochemnie to martwi bo to za wcześnie, ae nawet jak się ciągnie do siadu to sie wybija i stoi:baffled:

reklama
Julicie tez cos odbilo-wczesniej podciagana za raczki siadala normalnie a teraz napina nogi,wypreza tylek i stoi,nie moge jej posadzic.Niby to juz 7 m-cy skonczone w jej przypadku ale jest jakas kolejnosc-najpierw samodzielne siadanie,potem stanie!Az jak Justyna napisala o masazu pomyslalam ze moze by jej masazem te nozki rozluznic.Nie podoba mi sie ta jej chec stawania:no:

Sara moj Szym tez wstaje i nie chce siadac jak chce go posadzic!!!
Nie masz co sie martwic i przejmowac kazde dziecko chyba tak ma.

Moj juz siada sam tylko jeszcze nie moze zlapac rownowagi i czasami leci do tylu:baffled:.
Jak go posadze to siedzi z wyprostowany,mi pleckami ale czasami zgina sie i bierze do buzi skarpetki i ciagnie:-D.
Siedzac umie wrocic do pozycji "cztery lapy":-D

Ewelcia Twoj szymek jest zdolniejszy niz moja Julita-zdecydowanie:tak:
Ona sama nie siada z czworakow jeszcze,z pozycji pollezacej a nawrt lezacej za to jak najbardziej:-DZwlaszcza jak sie zlapie bokow wozka,bo w lozeczku ma za szeroko by zlapac sie bokow.Posadzona siedzi ladnie i prosto ale sek w tym ze ona wlasnie rzadko chce siedziec bo wstaje...czyt.wyzej:rofl2:

A co do raczkowania to wydaje mi sie ze to czolganie jej nie daje zachet,szkoda:happy:
No ale moze zrobi nam niespodzianke i zacznie sie poruszac "na wysokosciach" a nie z tylkiem na ziemi;-):-D

Ku...go mać bo nie inaczej, jestem zła jak chol....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamiętacie jak Wam pisałam ze mojego Szymka coś tnie w nocy???

wybiłam wszystkie komary, meszek w domu nie ma, muchy też dawno nie widzaiałam, a dziś wstaję rano a tu 5!!!! nowych ugryzień!!!:szok: i to gdzie???? na powiekach!!!! :-:)-:)-( a jeszcze tamte krosty mu nie zeszły

jestem w desperacji, sprawdzałam już psa czy może czegoś do domu nie przyniosła z podwórka, bo to wiadomo....ale Sonia czyściutka....a Szymek pogryziony

najlepsze jest to, że go całego osłaniam moskitierą....

czy to możliwe ze w materacyku coś się zalęglo???

ale kupiłam nowiusienki, w filii....i do teh pory nic takiego nam się nie przytrafiło....

Boże co to może być????

reklama
Do góry