reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Gratulacje ewelcia:-)Upasłaś Szymka nie ma co;-)

Martyna już w 74 ale zależy co ubieramy niektóre ciuszki i 68 dobre,zależy jakie są szerokie bo Martin to brzuszek ma więc np. bodziki wszystkie na 74 a żeby było śmieszniej prawie wcale nie nosiła 68 część jest jeszcze nowa

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelcia-az sie smialam w glos jak ogladalam filmik-twoj Szymus jest taki zabawny,sliczny i on juz galancie probuje raczkowac!Jeszcze kilka dni i bedzie ci zasuwal po calym mieszkaniu:tak:Moja Julitka zasuwa ale...jako czolgaczka:-DCzolga sie jak zolnierz w koszarach (to powiedzenie mojego m.),nagralam dzis filmik wiec wstawie:tak:

Sara on dzis juz zapitala jak maly samochodzik,musze wreszcie kupic bramki na schody.Dzis wyszlam do kuchni a on byl w pokoju,zagladam do salonu a jego nie ma:szok:ide dalej a on przy zchodach na gorze probuje sie podniesc:szok:

Modroklejka jeszcze troszke i Adas tez bedzie robil takie "wygibasy"
Moj sie strasznie wygina i tylkiem fajnie rusza:-D:-D:-D

Ewelcia szymus jest naprawde zaczepisty,zaimponowal mi chlopak:tak::-D
Jak ty takie dlugie filmy tu wrzucasz?Ja film z bujania zalaczalam chyba ze 35 min:crazy:
Tymczasem wklejam linka mojej czolgistki:tak:Ona narazie zapitala nie raczkujac a czolgajac sie (kiedys jak byla mlodsza to pelzala ale to co robi teraz to jest wg mnie czolganie),a ze metraz mamy nie duzy to jest wkuchni,za chwile w przedpokoju itp.Niestety jej ulubionym celem sa kable,wiec tak jak pisalam musimy je pochowac.
Dzis ubralam ja w sukienke i myslalam ze nie da rady czolgac sie w niej,ale oczywiscie dala rade:-D

Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Super raczkują i czołgają się Wasze dzieciaczki :-D
Sandra na razie przemieszcza się pełzając i turlając ;-)

ja nie wiem jak o jest z tą rozmiarówką - wczoraj ubrałam Juli śpiochy cocodrillo rozmiar... 80! i są w sam raz... nie wiem, może się trochę zbiegły, bo to po Weronice...

Ewelcia-szymus slicznie wazy!Daj spokoj,ponad 7kg to naprawde niezle:tak:
Ja to juz wogole ze zdziwienia wychodze-moja Julita nosi rozmiar 74 "na luzie"( a wazy 9 kg) i jak juz pisalam mysle ze z miesiac jeszcze w tym rozmiarze pochodzi!Mam tu na mysli body,kaftaniki,spiochy.Natomiast spodenki i szorty nosi nawet na 12-18 months:-D

reklama
Do góry