reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Moj tez sie tak buja w tyl i przod ale jeszcze nie raczkuje .
Czasami jak sie tak buja to wyciaga lapy to przudu i laduje na pysku:szok:czasami sie drze a czasami nie:no:

A dzis widzialam jak dwa razy sam usiadl w lozeczku:cool2::cool2::cool2::-):-)
mial isc spac a on cwiczyl wygibasy,ja wracam z lazienki i ten cos kombinuje patrze a on po chwili siedzi pozniej drugi raz:tak::tak:

reklama
Ewelcia-julitka od jakiegos czasu sama siada w wozku z pozycji calkiem lezacej:tak:
Tylko cos mnie zastanawia-ponoc dzieci siadaja z pozycji czworaczej a moja po prostu siada z lezenia?:-DWidocznie na czworacze siadanie jeszze przyjdzie czas.

Nasze dziciaki Ewelcia to ida w leb w leb i sa takie typowo ksiazkowe w rozwoju-mam na mysli ze nie wyprzedzaja norm (jak np.Mila z lutowek) ale i nie opozniaja sie w tych normach.Niby pisza ze dzieci zaczynaja raczkowac w wieku 7-11 mies co mi sie wydaje strasznie pozno!Jak to mozliwe ze podobno moj m.raczkowal w 6 mcu juz?Spryciula,wyprzedzal normy:-DTo samo z siadaniem czworaczym.Moja Juli wyprzedzala normy chyba jedynie w trzymaniu glowki na brzuszku bo zawsze w tym byla rewelacyjna od urodzenia:-D:cool2:

PS.filmik ciagle sie zalacza-juz jest 87%...boomboxa wstawie kiedy indziej bo nie chce mi sie kolejne 30 min spedzac przed kompem czekajac az sie film laskawie zalaczy:-DJulita ladowala tez na buzi ale juz nie laduje,juz sie buja calkiem stabilnie.

Sara w wozku to on juz od jakiegos czasu siadal sam a dzis wlasnie usiadl z czworakow!!!!!:-D:-Dnie wiem jak to odmienic z pozycji czworakowej:-D:-Dchyba jeszcze gorzej hehee

No ta z Lutowek jest nie zla.
Nie wiem czy zdaze obejrzec filmik:-pza godzinke zmykamy a jeszcze malego musze nakarmic a ten w najlepsze spi!!!
Mial isc spac 1h temu to cwiczyl siadanie:-D:-D:-D

Ewelcia nie zdazysz bo zatrzymalo sie na 96% i stoi:crazy:
Wroci m.to go poprosze zeby wstawil-moze 66MB to za duzo?Ale film jst dosc krotki!

reklama
Do góry