reklama
Ale ci chłop rośnie jak dąb!!!!Po dzisiejszym szczepieniu
Szymko- 9600g i 74 cm
imonujące wymiary
S
Sara27
Gość
Magdalenka-no to mialam racje!Bo ja wam pisalam ze zaczne sadzac na nocniku Julite jak zacznie sama chodzic a w 14 mies juz pewnie akurat bedzieAlez ja mam intuicje))
S
Sara27
Gość
O kurde ATsonia ale chlopaczysko z szymka!To chyba ludzie na oko mysla ze ma roczek skoro jak widza moja 9kg Julite (70 cm 2 tyg temu) to mysla ze tyle ma.Jej kuzynka w wieku 3 lat ma 12 kg a w wieku obecnym Julitki wazyl 6kg
S
Sara27
Gość
O kurcze niezle magdalenka-karmic do 2,5 roku zycia!
Ogladalam Rozmowy w toku kiedys jak babki wlasnie do 2 roku zycia karmily i masakryczny byl to program a dzieci diableki molestujace cycki swoich mam nawet w studioNormalnie atak na matke
Ogladalam Rozmowy w toku kiedys jak babki wlasnie do 2 roku zycia karmily i masakryczny byl to program a dzieci diableki molestujace cycki swoich mam nawet w studioNormalnie atak na matke
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
My na szczepienia chodzimy same tzn ja i Amelka. Za pierwszym razem mala trzymala pielegniarka a dzisiaj ja sama i stwierdzam ze dzis byla duzoooo dzielniejsza niz ostatnio
co do nocniczka zdania sa chyba podzielone bo tak jak pisalam ja slyszalam ze najlepiej jak dziecko zacznie od razu kiedy tylko zacznie siedziec
co do nocniczka zdania sa chyba podzielone bo tak jak pisalam ja slyszalam ze najlepiej jak dziecko zacznie od razu kiedy tylko zacznie siedziec
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Kurcze jakie te wasze dzieciaczki sa duze.. moja urodzila sie malenka ale pozniej przegonila nie jedno marcowe malenstwo a teraz widze ze znowu nalezy do tych najmniej wazacych ostatnio wazyla ponad 7300
reklama