reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Magdalenka-no to mialam racje!:-D:-D:-DBo ja wam pisalam ze zaczne sadzac na nocniku Julite jak zacznie sama chodzic a w 14 mies juz pewnie akurat bedzie:tak:Alez ja mam intuicje:)))

a ja chodze z meżem i jak ją kłują to wychodze... -mąż jest ten zły bo przy nim boli a jak zaczyna płakać to dobra mamusia przychodzi pocieszać:-):-):-):-)

O kurde ATsonia ale chlopaczysko z szymka!:szok::tak:To chyba ludzie na oko mysla ze ma roczek skoro jak widza moja 9kg Julite (70 cm 2 tyg temu) to mysla ze tyle ma.Jej kuzynka w wieku 3 lat ma 12 kg a w wieku obecnym Julitki wazyl 6kg:-D

O kurcze niezle magdalenka-karmic do 2,5 roku zycia!:szok:
Ogladalam Rozmowy w toku kiedys jak babki wlasnie do 2 roku zycia karmily i masakryczny byl to program a dzieci diableki molestujace cycki swoich mam nawet w studio:-DNormalnie atak na matke:tak::-D

My na szczepienia chodzimy same tzn ja i Amelka. Za pierwszym razem mala trzymala pielegniarka a dzisiaj ja sama i stwierdzam ze dzis byla duzoooo dzielniejsza niz ostatnio:tak:

co do nocniczka zdania sa chyba podzielone bo tak jak pisalam ja slyszalam ze najlepiej jak dziecko zacznie od razu kiedy tylko zacznie siedziec:-p

To rosną nam marcówkowe chłopaki!! A mnie się Natalia ciężka wydaje, choć pewnie nie ma jeszcze 7 kg albo niewiele ponad... :tak:

Kurcze jakie te wasze dzieciaczki sa duze.. moja urodzila sie malenka ale pozniej przegonila nie jedno marcowe malenstwo a teraz widze ze znowu nalezy do tych najmniej wazacych:eek: ostatnio wazyla ponad 7300

reklama
no ATsonia z Szymusia to kawal chlopa!!!
M*R Xavier tez ma ok wage wedlug mnie
MM Amelka tez dobrze wazy!!!

My mamy wazenie w piatek:-)

Do góry