reklama
hehe...szymek mutant, a my na adadsia mówimy wielkoludek...
Justyna nie jest zle
my jutro na wazenie
Sara to samo robi Szymon a malo tego podnosi sie caly i wyglada jak kot taki wygiety w palak."Stoi" na palcach u nog i na rekach.
Czasami jak jest w takiej pozycji jak Julitka to jedna nozka daje "kroka"do przodu a nie wie ze trzeba tez raczkami i puszcza rece troche do przodu i tak sie przesuwa.
M oze nagram dzis filmik tylko bedzie bez glosu bo cos sie aparat zrabal ze nagrywa bez glosu:---(
Czasami jak jest w takiej pozycji jak Julitka to jedna nozka daje "kroka"do przodu a nie wie ze trzeba tez raczkami i puszcza rece troche do przodu i tak sie przesuwa.
M oze nagram dzis filmik tylko bedzie bez glosu bo cos sie aparat zrabal ze nagrywa bez glosu:---(
S
Sara27
Gość
Ewelcia-wiem o jaka poze ci chodzi,Julitka tez tak robila ale zdecydowanie woli sie bujacPokazywalam jej jak przesuwac raczki i nozki do raczkowania by sie przesuwac ale ta cwaniara jak chce sie gdzies dostac to tylek na ziemie i czolga sie jak zolnierz w koszarach!Jednym sowem przez to ze czolga (nagram filmik i wstawie lada dzien)to nie ma zachety do raczkowania bo i tak dostanie sie tam gdzie chceNo i musimy pochowac kable-taki mini-remont nas czeka
Ola-Juli jak sie czasem rozpedzi w tym bujaniu to wyglada jakby "kopulowala"
Ola-Juli jak sie czasem rozpedzi w tym bujaniu to wyglada jakby "kopulowala"
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Jaka spryciula z Juli Moja jak narazie nie robi takich rzeczy choc raz przyczailam jak zgiela nozki (tak jak do raczkowanie) ale raczek nie wyprostowalo i wygladalo to tak jakby mate lizala hehheh A pelza jak narazie wokol wlasnej osi do przodu czy do tylu to najwyzej kawaleczek
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Stawiam kawe i ciacho za 6 miesięcy Natusia
Jak ten czas leci
Jak ten czas leci
karolka84
mama kwietniowa '09
Wszystkiego najlepszego dla Natanka!!!
karolka84
mama kwietniowa '09
Gabi niezbyt lubi na brzuszku leżeć, więc nie pełza, pupy do góry narazie dźwigać nie chce.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Wszystkiego co dobre dla Natanka :-):-):-):-):-)
reklama
S
Sara27
Gość
Buziaki dla solenizanta