reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
ewelcia86 nic sie nie martw! Mój mały tydzień temu ważył 6660 gram :eek: (diabelska waga :-p) czyli też nie za duży. Ale jest zdrowy, żywy, radosny, ząbki mu idą. Potrafi posiedzieć chwilkę bez podparcia już... a ja się cieszę, że nie muszę takiego kloca dźwigać...:sorry: Dzieci są różne...

Przez minutkę siedzimy sami, jemy łyżką (w końcu!) i mamy TRZECIEGO ząbka :-) No i obracamy się dookoła własnej osi i próbujemy opiera się na kolankach przy jednoczesnym wsparciu przedniej części ciała na rekach... ale na razie cienko :laugh2:

Justyna337- sorki pewnie przeoczyłam, staram się wszystko czytać dokładnie, ale to nie sposób zapamiętać wszystkiego ;-)

Szymon opatentował nową umiejętność...tylko nie wiem jak Wam to opisać: nabiera dużo śliny w ustach i robi takie brrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmm z językiem na wierzchu- oczywiście ślina jest na wszystkim : ubraniu, zabawkach meblach i ....NA MNIE!!!! a jak mu się jeszcze ta umiejętność przypomnij podczas jedzenia to jest MASAKRA, ostatnio tak szlał, że aż musialam zrobic grożną minę i " NO, NO,NO"- pomogło-na chwilkę..:confused2:
Atsonia oby mu sie to nie przypomnialo przy jedzeniu:no::no::no:
Moj Szym tak robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystko dookola on i ja jestesmy w tym co on je.
musze sobie chyba jakis faruch zakupi bo az wstyd sie przyznac ale nie mam zadnego:zawstydzona/y:

Mój Dominik czasem przypadkiem tak zrobi, a starsza córka zaśmiewa się wtedy do rozpuku, aż ostatnio musiałam ją z pokoju wywalić bo jeszcze mały uzna to za świetny żart i będzie kicha... :-p Póki co je łyżeczka od tygodnia może (wcześniej tylko z butelki zupki jadł) i jeszcze żarty mu nie w głowie ( i oby tak zostało!!!)

O tak, przerabiałyśmy kichnięcie przy pałaszowaniu zupki, w efekcie z zupce była calusieńka Natalia, calusieńka mamusia i okoliczne przedmioty.

Amelia byla dzis wazona i miezona:tak:
Waga - 7.355
Wzrost - 68,5

Przez ponad 2 miesiace przytyla tylko 1 kg ale za to wyciagnela sie ponad 6 cm dlatego lekarz kazal sie nie martwic.. a juz mialam obawy:-p

reklama
Do góry