reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ATsonia Martyna tez tak robi zwłaszcza przy jedzeniu jak cos jej nie smakuje przy czy zaciesza jak głupia
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
A mojej bardzo podobają się moje kubki cholewcia bardzo nie dobrze boje się żeby kiedyś z tego zachwytu nie wylała na siebie gorącej zawartości.Pilot też jest fajny a komórka rewelacyjna ale całe szczęscie nie bierze jej do buzi za to jak jesteśmy na spacerku i mała zaczyna mulic do spania i zaczyna marudzić to puszczam jej mzyczke z komórki i w trzy sekundy usypia :-)
S
Sara27
Gość
ATsonia-oj tak,chyba najciezszy (Julita nie ma jeszcze 9 kg nago,ale prawie)No chyba ze Martynka Trudy Was przegonila
Modro-calkiem niezle wazy Adas,mimo ze nie nadrobil,Teraz pewnie dogoni na dniach swoja wage,nie martw sie
Modro-calkiem niezle wazy Adas,mimo ze nie nadrobil,Teraz pewnie dogoni na dniach swoja wage,nie martw sie
S
Sara27
Gość
No coz,Julita jest malo wymagajaca-zabawki rzucila w kat a np.wczoraj podczolgala sie do szafki pod TV i glowe miala w polce szperajac w plytach CD i DVDDobrze ze ich z opakowan nie wyjela.Stoi tam tez boombox,naciskala na przyciski
u nas tez jest fajny pilot,a najlepiej to zeby mu dac ten od dekodera bo ma kilka kolorowych przyciskow.
Mamy stary pilot jakis chyba popsuty sama nie wiem i ten mu daje,gryzie go jak szalony.
Komorka tez fajna,ale jak nie gra to nic specjalnego
Maniulka moj tez uwielbia kubki,jak pije kawe czy herbate to az sie rwie do nich.
Moj szpec to grzejnik lubi dotykac-hydraulikiem bedzie czy jak?
No i nagminnie wlazi pod stolik od telewizora a tam sa przeciez kable.
Mamy stary pilot jakis chyba popsuty sama nie wiem i ten mu daje,gryzie go jak szalony.
Komorka tez fajna,ale jak nie gra to nic specjalnego
Maniulka moj tez uwielbia kubki,jak pije kawe czy herbate to az sie rwie do nich.
Moj szpec to grzejnik lubi dotykac-hydraulikiem bedzie czy jak?
No i nagminnie wlazi pod stolik od telewizora a tam sa przeciez kable.
Ostatnia edycja:
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
..........
Ostatnia edycja:
reklama
ATsonia pozycz z kg mojemu chudzielcowi.
Modroklejka Adas i tak nie zle wazy w porownaniu do mojego .........nie chce sie juz powtarzac.
Moze juz ma 7kg w tamten poniedzialek mial 6900g.
W nastepny piatek wazenie i kontrol u pielegniarki.
JAk znow bedzie mi zadawac te glupie pytania co ostatnio to chyba ja wyzwe;-)
Modroklejka Adas i tak nie zle wazy w porownaniu do mojego .........nie chce sie juz powtarzac.
Moze juz ma 7kg w tamten poniedzialek mial 6900g.
W nastepny piatek wazenie i kontrol u pielegniarki.
JAk znow bedzie mi zadawac te glupie pytania co ostatnio to chyba ja wyzwe;-)