S
Sara27
Gość
No to jeszcze tu zapodam moja siedzaca panne-ale nie ma jeszcze super prostych pleckowWidocznie jeszcze jej trzeba czasu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w nocy znow lipa.
Szym zasnal o 20:30 o 21 juz sie obudzil dalam mu smoczka ale on po 5min domagal sie pic wypil 60ml wody i poszedl spavc.
Obudzil sie o 22 ale dalam tylko smoka.
Potem po 23 i marudzil do 24:30 mialam nadzieje ze zasnie ale nie........zglodnial!!!Wciagnal 120ml mleka i zasnal po to aby obudzic sie przed 3,dalam mu pic i zasnal ale nie na dlugo przed 5 juz sie obudzil zjadl 120ml mleka i zasnal ale tez nie na dlugo bo przed 7 juz byl gotowy do zabawy
Nie wyjmowalam go z lozeczka tylko marudzil w nim do 8:30.
Uwierzcie mi ze nie mialam sily rano wstac!!!
Jeszcze m pojechal na fuche a myslalam ze zostanie w domu!!!
Maly teraz spi ponad pol godziny,polozylam sie i ja ale zasnac nie moglam
Nie wiem co sie dzieje ze Szymkiem nie wyrabiam juz!!!!!!
ATsonia - ja też zawsze o tym myslę - ale między Julitą a Szymenem jest jednak półtora miesiąca różnicy. jak patrze na suwaczki to zawsze się za głowe łapie Ja jak patrzę często na Szymka to mam metlik - bo Zuzia starsza dwa/trzy dni a szymon robił wiele rzeczy wcześniej. jak np z tymi zabawkami. Szymon łapał a moja zuzka nie... i jeszcze długo nie Każde dziecko jest jednak inne i chwała boguśmieszne to jest, niby dzieci wszystkie z marca, ale zobaczcie jaka różnica jest między tymi urodzonymi na początku a tymi na końcu miesiąca :-)