reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Z glutenem poczekam do wizyty u pediatry a teraz mnie inetresuje zoltko.

Jak to sie podaje?Mnie mam mowila ze jajko gotuje sie na twardo,wyjmuje zoltko i zgniata/miksuje na papke z jedzeniem np.ze sloiczka-czy tak?
JAK SIE PODAJE ŻÓŁTKO?
Dokladnie tak jak piszesz.

Mi pediatra mowila ze wprowadza sie po 7m ale ze moge zaczac jak bedzie mial 6,5m.

Moj slodziak dzis wstal tylko przed 2 na jedzenie i 0 6:70 i spalismy do 8:30 kurde cieszylam sie jak male dziecko bo to dopiero 2raz w jego zyciu spal do 8:30 a ja razem z nim!!!

Teraz tez spi juz od godziny,pewnie zaraz wstanie;-)

reklama
Nadia dzis rowno 5,5 miesiaca waga 8460 głowka 44 a klatka 46
Przez 6 tyg przybrała 1200 prawie, pytam pani czy to nie za mało a ona na to: "a nie widzi pani jaka ona pulchniutka i grubiutka" - sama jest grubiutka:wściekła/y:
Oczywiscie za to ze gluten nie wprowadzony jeszcze dostałam zjebke:zawstydzona/y:

no widzisz Kitki...a mja pediatra mówi: pakowac w dziwecko pakować.... czekać z glutenem czekać... ale ja wiem swoje. Zuzia dzisiaj 5930. czyli jeszcze nie 6 kg ale w tydzień 130 gram. jak dla nas super:-D

do kiedy dzieci powinny podwoić wagę urodzeniową??

Nadia dzis rowno 5,5 miesiaca waga 8460 głowka 44 a klatka 46
Przez 6 tyg przybrała 1200 prawie, pytam pani czy to nie za mało a ona na to: "a nie widzi pani jaka ona pulchniutka i grubiutka" - sama jest grubiutka:wściekła/y:
Oczywiscie za to ze gluten nie wprowadzony jeszcze dostałam zjebke:zawstydzona/y:

tez uwielbiam te teksty o grubości:crazy::crazy::crazy: najchetniej by same szkieletory widzieli:angry::angry::angry:
A Oliwier przez 6 tygodni przybrał tylko 200 g:sorry2: pewnie jzu tylko tyle bo sie wiecej rusza obrotów itp... Ale mnei zastanowiłas z tym ze Nadia jeszcze 1200:dry:
Choć wiem ze Oliwier wygląda idealnie bo 8400 waży..

Kitki ale glupi babsztyl!!!!

Madzik no wiec moze i moj Szym za to taki szczuplaczek bo on ciagle sie rusza,tylko ze on tak prawie od urodzenia ma ze w "jednym miejscu" 5min nie zagrzeje.

Dzieci w tym wieku jak przybiorą do pół kg na miesić to już jest dobrze :tak:

Justyna, nie martw się, widocznie taka uroda Zu, Ada też zresztą drobna jest - widzisz mamy szkieletory :baffled:

no wlasnie wiem ze niby pól kg na m-c starczy a Nadia dalej 1200 na 6 tyg.:szok: kurde chyba jednak jej jakas diete zapodam:-D

ps. zartuje oczywiscie

reklama
Do góry