reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ja dziś byłam ze swoją córeczką Elizką na szczepieniu , zważyli ją i waży 8700:szok: grubasek :-) i ma ok 67 cm :-) panie powiedziały że zdrowiutka jest i Ładnie się rozwija :-) tłuścioszek :-p za tydzień 17.08 skończy 5 m-cy :-)

reklama
Zuza 2 tygodnie temu 5,5 kg:szok:
Ola - no właśnie cały czas myślę o Tobie i Julce i zastanawiam się jak sobie poradzisz...wiesz, Zuzka tez usypia przy cycu albo na boczku. a potem ją przekładam na brzuszek już w łóżeczku. tak sie tylko zastanawiam czy to jest wychowawcze? i czy nie będę mieć z tym potem problemu...

a teraz na popołudniową drzemke udało mi sie ją uśpić na brzuchu!!!!!! :-p:-p:-p

72cm to duży tzn dłuuuugi:-) i też sporo waży :-) moja to troszkę na dziewczynkę to wielkolud właściwie to duży klocek :-) każdy mi mówi że jest wielka i że tłuścioszek iże wygląda na więcej miesięcy:-)

widze ze tylko moj taki chuderlak:-(
normalnie wyjde na matke ktora glodzi dziecko:-(

Ewelcia nie wiem jak u Was jest ale u mnie mój Zbyszek jest wysoki, ja niska bo 165cm, poza tym za szczupłej rodziny to ja nie mam:baffled: tzn nie to ze grubi ale chude szczapy to to nie są... takie normalne ludziska, sredniej wagi;-) Siostra moja np mojego wzrostu 58 kg...
wiec stąd Oliwier w genach to pewnie ma...
Poza tym mój jest klocuszek i każdy mi gada ze taki okragły pulpet.. a ja sie czuje jakby go od grubasów wyzywali:-( Na Twoje to chociaż nie powiedzą że jest tłuste:-(

Madzik ja to dopier jestem malarakan 158cm,a m ponad 180cm i way jakies 90kg u mnie w rodzinie tez wszyscy normalni ojciec nad wyraz chudy zas \mama byla przy kosci u m tylko rodzice przy kosciu i siora wiec nie wiem jak mam to interpretowac:-p.
kiedys to ja bylam taki chuderlak ze szok normalnie skora i kosci i jak bylam mala to kupowali mi jakies syropy na apetyt,mleka tez nie chcialam-chyba szym to sie wrodzil z tym do mnie bo m to jak mial 6lat to jeszcze doil butle:szok:.
Madzik napewno nikt nie ma na mysli ze Oli jest grubasem!!!!
mi ktos moze powiedziec ze nie daje jesc malemu:-(a przeciez tak nie jest!!!:no:

reklama
Do góry