Ja dziś byłam ze swoją córeczką Elizką na szczepieniu , zważyli ją i waży 8700 grubasek :-) i ma ok 67 cm :-) panie powiedziały że zdrowiutka jest i Ładnie się rozwija :-) tłuścioszek za tydzień 17.08 skończy 5 m-cy :-)
reklama
madzik_
Fanka BB :)
a Oliwier przystopował... waży 8400 a miesiąc temu wazyl 8200 wzrost 72 cm skończone 5 msc
Justyna337
Zuza 2 tygodnie temu 5,5 kg
Ola - no właśnie cały czas myślę o Tobie i Julce i zastanawiam się jak sobie poradzisz...wiesz, Zuzka tez usypia przy cycu albo na boczku. a potem ją przekładam na brzuszek już w łóżeczku. tak sie tylko zastanawiam czy to jest wychowawcze? i czy nie będę mieć z tym potem problemu...
a teraz na popołudniową drzemke udało mi sie ją uśpić na brzuchu!!!!!!
Ola - no właśnie cały czas myślę o Tobie i Julce i zastanawiam się jak sobie poradzisz...wiesz, Zuzka tez usypia przy cycu albo na boczku. a potem ją przekładam na brzuszek już w łóżeczku. tak sie tylko zastanawiam czy to jest wychowawcze? i czy nie będę mieć z tym potem problemu...
a teraz na popołudniową drzemke udało mi sie ją uśpić na brzuchu!!!!!!
72cm to duży tzn dłuuuugi:-) i też sporo waży :-) moja to troszkę na dziewczynkę to wielkolud właściwie to duży klocek :-) każdy mi mówi że jest wielka i że tłuścioszek iże wygląda na więcej miesięcy:-)
Ewelcia no coś ty nie przejmuj się tak napewno nadrobi wagowo zobaczysz :-)
madzik_
widze ze tylko moj taki chuderlak:-(
normalnie wyjde na matke ktora glodzi dziecko:-(
Ewelcia nie wiem jak u Was jest ale u mnie mój Zbyszek jest wysoki, ja niska bo 165cm, poza tym za szczupłej rodziny to ja nie mam tzn nie to ze grubi ale chude szczapy to to nie są... takie normalne ludziska, sredniej wagi;-) Siostra moja np mojego wzrostu 58 kg...
wiec stąd Oliwier w genach to pewnie ma...
Poza tym mój jest klocuszek i każdy mi gada ze taki okragły pulpet.. a ja sie czuje jakby go od grubasów wyzywali:-( Na Twoje to chociaż nie powiedzą że jest tłuste:-(
masz racje madzik...mi sie nie podoba gdy ktoś mówi ze moje dziecko jest spasione każde dziecko jest inne jedno mniejsze drugie większe
Madzik ja to dopier jestem malarakan 158cm,a m ponad 180cm i way jakies 90kg u mnie w rodzinie tez wszyscy normalni ojciec nad wyraz chudy zas \mama byla przy kosci u m tylko rodzice przy kosciu i siora wiec nie wiem jak mam to interpretowac.
kiedys to ja bylam taki chuderlak ze szok normalnie skora i kosci i jak bylam mala to kupowali mi jakies syropy na apetyt,mleka tez nie chcialam-chyba szym to sie wrodzil z tym do mnie bo m to jak mial 6lat to jeszcze doil butle.
Madzik napewno nikt nie ma na mysli ze Oli jest grubasem!!!!
mi ktos moze powiedziec ze nie daje jesc malemu:-(a przeciez tak nie jest!!!
kiedys to ja bylam taki chuderlak ze szok normalnie skora i kosci i jak bylam mala to kupowali mi jakies syropy na apetyt,mleka tez nie chcialam-chyba szym to sie wrodzil z tym do mnie bo m to jak mial 6lat to jeszcze doil butle.
Madzik napewno nikt nie ma na mysli ze Oli jest grubasem!!!!
mi ktos moze powiedziec ze nie daje jesc malemu:-(a przeciez tak nie jest!!!
reklama
magda19lenka
MTM
a nie boicie się, że na brzuchu dziecko może się udusić
moja śpi na plecach, a ostatnio polubiła na boczku
moja śpi na plecach, a ostatnio polubiła na boczku