reklama
madzik_
Fanka BB :)
miotlica, ja też tak uważam Przecież nie wszystkie dzieci muszą ważyć po 8-9 kg.
Was ganią za to ze Wasze dzieci chudsze są, a nas znowu ganią ze za dużo ważą...
madzik_
Ja teżA takim ludziom co mi dziecko od wielkoludów albo pulpetów wyzywaja to najchetniej dałabym w łeb
U nas nie ma spania na brzuchu, Tadzio by tak nie usnął, a po zasnieciu od razu by sie obudzil, jakbym go przekrecala. Niekiedy uda mi się go uspic na boku, ale najchetniej to spi na wznak. Troche sie martwie, no bo ile dziecko moze lezec na wznak?? glowa sie plaska robi:-( A u nas jeszcze zero obrotów:-(na szczescie juz polubil zabawe na brzuchu, wiec jak nie spi, to staram sie zeby byl tylko na brzuchu, albo go turlam itp. a jak chce spac i go poloze na brzuchu to jest ryk i histeria, wiec u nas na razie to nie do przejscia.
I
ivaz
Gość
U mnie Zośka odkąd nauczyła sie obracać to śpi tylko na brzuchu, kiedyś ja przekładałam na plecki lub boczek ale po paru minutach znów sie obróciła na brzuszek więc stwierdziłam, że nie ma sensu i pozwalam jej tak spać jak lubi
Justyna337
Ivaz u mnie jest dokładnie to samo
reklama
Justyna337
ja na szybko - wejdę potem. mała ważona - 5800. jest lepiej ale bez rewelacji. dw tygonie 230 gram. wiem, że niw będzie przybierać jakoś bardzo bo ona też z tych drobniejszych. a siłę ma. obroty panowane, jest pogodnym dzieckiem i jak coś dostanie do ręki to się dźwiga i siedzi... wystarczy jej rekę podać a ona myk i już siedzi! więc chyba nie ma się na razie czym przejmowac