S
Sara27
Gość
Mamusia,Juli spi z nami w sypialni ale tylko w swoim lozeczku-nie robie wyjatkow i tu twarda jestem."Loze malzenskie" nalezy do mnie i do meza,dzidzia ma swoje lozeczko i kropka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
avanti ja podaję jedną kapsułkę codziennie witaminy k i d3.
Karmię tylko piersią .
Nie wiem jakie masz witaminy czy te w kapsułkach czy w kropelkach.
Nie jesteś sama co ma nocnego marka.
Mój też dziś całą noc spał z nami .
On ma nocne uczulenie na łóżeczko tak ja to nazwałam.
W nocy żadną siłą nie chce tam spać .
Przenosimy go na śpiąco a ten cwaniak się i tak obudzi i płacze budzi dziewczynki i muszę go zabrać do siebie.
Dziś była położna i powiedziałam jej o tym.
Mówiła że czasem tak jest że dzieci potrzebuja zapachu matki i chcą być z nią.Zazwyczaj tak dzieje się w nocy to tak jak u nas.
Teraz mój kochany nocny marek smacznie śpi w łóżeczku oczywiście bo jest dzień .
Nic nie zrobię musimy to przeczekać.
Tylko się boję że się tak nauczy.
Może wy macie podobny problem i jakieś pomysły na niego.
Czy wasze dzieci śpią z wami w pokoju czy w osobnym?
od porodu mam wielkiego hemoroida i siedzieć nie mogę.... więc nie jest fajnie .... o seksie nawet nie myślę
czy macie problem z wypróżnianiem? - bo u mnie katastrofa - dzisiaj użyłam lewatywy i byłoby ok ale dostałam silnego krwotoku - jak nie urok to....
Mam pytanie czy wasze dzidzie spia jeszcze w rozkach???
Ja mysle ze chyba musze zrezygnowac z rozka,tylko go nim prztkrywac,on strasznie nie lubi w nim spac jak czuje ze go zapinam w nim to sie budzi a jak go poloze na boku to on zupelnie z niego wypada.
Nie wiem czy mu pozwolic jeszcze spac w nim???
laktacja-dziewczyny czy wam po kapieli tez tak melko z cyckow kapie?Juz pomijam ochlapane plytki w lazience,ale manuje sie cenny pokarm!Moje cycki bardzo na cieplo reaguja-termofor lub ciepla kapiel i potok normalnie...
dieta laktacyjna-jem wszystko prawie gdyz w ciazy tez wszystko jadlam.Oczywiscie nie jem nastepujacych alergenow:czekolada,cytrusy,orzeszki oraz potraw wzdymajacych (kapusta itp) a takze smazonych.Ogolnie zarelko gotowane i lekkostrawne.Mleko i przetwory mleczne jak najbardziej pije mniam
(...)
Jakie metody antykoncepcji planujecie?Bo my narazie na gumkach jestesmy ale dostalam od ginki recepte na Cerazette-tabletki dla mam karmiacych ktore rzadko karmia.Z tym ze ja nie karmie jeszcze na tyle rzadko zeby te tabsy wcinac,wrecz chcialabym karmic min.do 4-5 mca zycia poki pokarm mam.