reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Adas wczoraj-w równe 4 mc
waga 7200 gr!!! i ma 70 cm!!! czyli 4 kg w 4 mc!
pani w przychodni powiedziała ze jest bardzo długi...a ja nie wiem jak ona mierzyła bo ciuszki nosi na 68 i niektóre sa nawet nieco luzne

reklama
Ja odkryłam ze male lamki jakich Oliwier dostaje to po brzoskwini!!!!:wściekła/y: to jedyne juz co może go uczulać i co jadłam:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj byłam u sąsiadów i u nich też tak było...:baffled: A ja ostatnio ponieważ nie mogłam jesć wiśni, truskawek, to jadłam brzoskwinie, dżem tylko brzoskwiniowy (to moje jedyne slodycze), serki brzoskiwniowe..
teraz to ja juz nie wiem co mam jesc:baffled:

u mnie z kolei chyba Pani sie pomyliła z mierzeniem wzrostu-wpisane ma w książeczce 63 (nie zauwazyłam tego wcześniej):-D a nosi ciuszki na 74:-) Zreszta mierząc go centymetrem od piętki do czubka glowy ma 71 wiec....:eek: no comment..

Sara nie wiem gdzie to napisac dlatego pisze tutaj ;-) co wyszlo u juli z tymi trzesacymi raczkami? od czego to itp. leczylyscie to jakos czy czekacie az samo przejdzie??

Bansik-nic nie wyszlo.Neurolog kaze obserwowac w ten sposob ze co 2 m-ce mamy kontrole,pediatra mowi ze Julita robi to z emocji (co i ja z mezem potwierdzamy)-jak sie zlosci lub podnieca (np widzi butelke z zarciem) lub chce siegnac zabawke nowa jakas.USG glowy w porzadku,rozwoj poki co tez.Troche mniej trzesie ale jeszcze trzesie.Nie wiem co dalej,chyba tylko kontrole u neurologa.

Hehe, madzik, nie narzekaj, jakby co to zawsze zostają jabłka;-)
A u nas po moim kakao nic sie nie pojawilo, juz sobie 2 razy pozwoliłam:-D
Hmm, ale wiecie co... ta dietka to mi dorbze zrobila o tyle, ze mi uswiadomila, ze ja na bezglutenowym zarełku o wiele lepiej sięczuję... będę robic badania w kierunku celiakii, jak bylam dzieckiem, to mialam podejrzenie, ale rodzice nie chcieli mnie męczyc i nie zrobili mi badan:baffled: a cos mi się wydaje, ze mnie to jednak dotyczy...

reklama
monik ale pod jakim względem dobrze się czujesz?
aa skoro jestes na diecie ... to jak i z czego przygotowujesz posiłki? bo ja żadnej inwencji nie mam..
please napisz;-)

Do góry