reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Adas wczoraj-w równe 4 mc
waga 7200 gr!!! i ma 70 cm!!! czyli 4 kg w 4 mc!
pani w przychodni powiedziała ze jest bardzo długi...a ja nie wiem jak ona mierzyła bo ciuszki nosi na 68 i niektóre sa nawet nieco luzne

reklama
Ja odkryłam ze male lamki jakich Oliwier dostaje to po brzoskwini!!!!:wściekła/y: to jedyne juz co może go uczulać i co jadłam:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj byłam u sąsiadów i u nich też tak było...:baffled: A ja ostatnio ponieważ nie mogłam jesć wiśni, truskawek, to jadłam brzoskwinie, dżem tylko brzoskwiniowy (to moje jedyne slodycze), serki brzoskiwniowe..
teraz to ja juz nie wiem co mam jesc:baffled:

u mnie z kolei chyba Pani sie pomyliła z mierzeniem wzrostu-wpisane ma w książeczce 63 (nie zauwazyłam tego wcześniej):-D a nosi ciuszki na 74:-) Zreszta mierząc go centymetrem od piętki do czubka glowy ma 71 wiec....:eek: no comment..

Sara nie wiem gdzie to napisac dlatego pisze tutaj ;-) co wyszlo u juli z tymi trzesacymi raczkami? od czego to itp. leczylyscie to jakos czy czekacie az samo przejdzie??

Bansik-nic nie wyszlo.Neurolog kaze obserwowac w ten sposob ze co 2 m-ce mamy kontrole,pediatra mowi ze Julita robi to z emocji (co i ja z mezem potwierdzamy)-jak sie zlosci lub podnieca (np widzi butelke z zarciem) lub chce siegnac zabawke nowa jakas.USG glowy w porzadku,rozwoj poki co tez.Troche mniej trzesie ale jeszcze trzesie.Nie wiem co dalej,chyba tylko kontrole u neurologa.

Hehe, madzik, nie narzekaj, jakby co to zawsze zostają jabłka;-)
A u nas po moim kakao nic sie nie pojawilo, juz sobie 2 razy pozwoliłam:-D
Hmm, ale wiecie co... ta dietka to mi dorbze zrobila o tyle, ze mi uswiadomila, ze ja na bezglutenowym zarełku o wiele lepiej sięczuję... będę robic badania w kierunku celiakii, jak bylam dzieckiem, to mialam podejrzenie, ale rodzice nie chcieli mnie męczyc i nie zrobili mi badan:baffled: a cos mi się wydaje, ze mnie to jednak dotyczy...

reklama
monik ale pod jakim względem dobrze się czujesz?
aa skoro jestes na diecie ... to jak i z czego przygotowujesz posiłki? bo ja żadnej inwencji nie mam..
please napisz;-)

Do góry