reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ewelcia-Juli tez dzis od rana marudna a mamy gosci bo tesciowie przyjezdzaja.Zyc nie umierac.Ale moze zaraz pojdzie spac zlosliwiec maly.:-D

reklama
modroklejka, a jak ta zupka spływa na łyżeczkę? tam jest jakaś dziurka w rączce czy jak? zawsze się zastanawiałam

jest dziurka a do czyszczenia dziurki jest nawet wyciorek :) spływa całkiem niezle-ja dawałm juz ta butelka zupke marchwekowa z ryzem z hippa i jarzynkowa z gerbera i szły całkiem niezle...a jak sie zuzyje łyzeczka z jakiegos powodu to mozna kupic zastepcze a o ile sie nie myle to dla starszaków chyba nieco wieksze

wygodnie i o wiele czysciej :)
jedyny minus to to ze trzeba wiecej jedzonka włozyc bo sporo na sciankach zostaje i potem po prostu sie to wyrzuca-zmywa, ale znowu nie jest to az tak strasznie duzo-powiedzmy dodatkowa łyczeka, czy dwie

My dziś byłyśmy na szczepieniu, mała była wyjątkowo dzielna- tylko przy ostatniej szczepionce w nóżkę płakała- ponoć jest bardzo bolesna.
Waga z dziś 6370g
Dł. 71cm

Też zastanawiałam się nad tą butleką z łyżeczką..ale nie kupiłam:baffled: Karmię Gabulę plasikową łyżeczką.
Z Lovi mamy butelkę i laktator. Tylko że chyba spora dziurka jest w smoczku Lovi bo ciągle karmię ją tym pierwszym smoczkiem 1+, jak założyłam 3+ to się krztusiła.

MAja dzis na szczepieniu- 6740g i 67cm
Przytyla prawie pol kilo przez 3tyg wiec jestem mega szczesliwa! Jak na nia to wynik na 6:-) No i dlugawa tez jest niby na cm wyszlo 67 ale w ciuszki 68 to tylko poniektorw sie miesci- i sa na styk. No ale Majka to wlasciwie prawie najmlodsza "marcowka" - a wlasciwie juz kwietniowka bo z 02.04:tak:

reklama
Do góry