reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ewelcia-Juli tez dzis od rana marudna a mamy gosci bo tesciowie przyjezdzaja.Zyc nie umierac.Ale moze zaraz pojdzie spac zlosliwiec maly.:-D

reklama
modroklejka, a jak ta zupka spływa na łyżeczkę? tam jest jakaś dziurka w rączce czy jak? zawsze się zastanawiałam

jest dziurka a do czyszczenia dziurki jest nawet wyciorek :) spływa całkiem niezle-ja dawałm juz ta butelka zupke marchwekowa z ryzem z hippa i jarzynkowa z gerbera i szły całkiem niezle...a jak sie zuzyje łyzeczka z jakiegos powodu to mozna kupic zastepcze a o ile sie nie myle to dla starszaków chyba nieco wieksze

wygodnie i o wiele czysciej :)
jedyny minus to to ze trzeba wiecej jedzonka włozyc bo sporo na sciankach zostaje i potem po prostu sie to wyrzuca-zmywa, ale znowu nie jest to az tak strasznie duzo-powiedzmy dodatkowa łyczeka, czy dwie

My dziś byłyśmy na szczepieniu, mała była wyjątkowo dzielna- tylko przy ostatniej szczepionce w nóżkę płakała- ponoć jest bardzo bolesna.
Waga z dziś 6370g
Dł. 71cm

Też zastanawiałam się nad tą butleką z łyżeczką..ale nie kupiłam:baffled: Karmię Gabulę plasikową łyżeczką.
Z Lovi mamy butelkę i laktator. Tylko że chyba spora dziurka jest w smoczku Lovi bo ciągle karmię ją tym pierwszym smoczkiem 1+, jak założyłam 3+ to się krztusiła.

MAja dzis na szczepieniu- 6740g i 67cm
Przytyla prawie pol kilo przez 3tyg wiec jestem mega szczesliwa! Jak na nia to wynik na 6:-) No i dlugawa tez jest niby na cm wyszlo 67 ale w ciuszki 68 to tylko poniektorw sie miesci- i sa na styk. No ale Majka to wlasciwie prawie najmlodsza "marcowka" - a wlasciwie juz kwietniowka bo z 02.04:tak:

reklama
Do góry