reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Dominik też woli łapać lewą ręką, ale zobaczymy w przyszłości jak będzie. Obiecałam sobie, że na siłę nie będę go robić praworęcznym.
Dzisiaj pierwszy raz obrócił się z plecków na brzuszek. Najwyraźniej potrzebował czasu, żeby się nauczyć.:tak:

Mamuski moj Szym tez jak cos bierze to najpierw w lewa reke,a potem przeklada,ale i tak lewa jak narazie dominuje.
Malemu przypomnialo sie strzelanie z wargi i robi to namietnie od wczoraj:-D:-D:-D

Majka dzisiaj pierwszy raz zasmiala sie na głos! No myslalam ze padne, trzymalam ją na kolanach i robilam "konika"-takie patataj i podrzucalam ją lekko- a ta jak nie zaczela sie smiac! Sama sie poroczylalam ze smiechu, oj wspolczuje mojemu M ze tyle "pierwszych razow" Majki go omija. Tatusiowie to w wiekszosci sa na straconej pozycji niestety

Dziewczynki mam pytanie : czym smarujecie i jak pielęgnujecie dzieci po kąpieli?Dominik dostał ostatnio wysypkę i lekarka powiedziała, że muszę bardziej nawilżać mu skórę:baffled:

monik ja też czekam na wieści!!!!!!

caro - ja smaruję oliwką hippa - ale co ciekawe oliwka często bardziej szkodzi niż pomaga. jak smarujesz oliwką to ona może wysuszać skórę szczególnie jeśli zawiera parafinę. sprawdź na etykiecie czy jest parafina i na którym miejscu.

reklama
własnie mi tez pani dr powiedziała zeby nie smarowac małego oliwka tylko balsamem jakims...i my mamy nivea...i spradza sie całkiem niezle biorac pod uwage ze smarujemy małego raz na 2-3 dni

Do góry