Justyna337
Fanka BB :)
jedni narzekają, że dzieci dużo ważą inni, że za mało... moja pediatra znów narzeka, że mała za mało przybiera, ale teraz to faktycznie... przez 2 tygodnie tylko 50 gram... co i jak dlaej już na innym wątku teraz ważymy 5350
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja slyszalam ze idealnie jest jak dziecko jest na tym samym centylu z waga i wzrostem... wiec u mnie idealnie nie jest, bo Majka wzrostowo jest juz prawie na 100, a wagowo kolo 70 za tydz mam szczepienie to zobaczymy ile wazy...
Madzik, ja bym sie cieszyla jakby mi cora tyle przybierala, a tak to mam takie mysli ze pokarm mam jakis gorszy... bo pod dostatkiem to jest go na pewno. Inna sprawa ze straszlwie ulewa a ten srodek zageszczajacy co mi przepisala lekarka to dzialal przez 2dni i znowu sie zaczelo wymiotowanie na odleglosc:-(