reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Z ciaglymi obrotami z pleckow na brzusio-to samo u nas:-D
dane z dzis: waga 7700 w ubranku (tylko body+pampek),68 cm,obwod glowki 42 cm,obwod klatki 42 cm.

dziewczyny zakładam nowy wątek bo na marcu się gubię:sorry2:

dziś stanęłam z Wojtkiem na wadze i szczęka mi opadła, bo młody waży już 10kg :szok::szok::szok::szok: nie mieści mi się już na siatce centylowej :dry:

ile ważą wasze dzieciaczki?

Ola ruchliwe dziecko to zdrowe dziecko !! ;)))

Avanti szybki ten Twoj synus ;) Jeszcze troche i lozeczo bedziesz musiala opuscic ;D

Kitki jeszcze sie nauczy przewracac z brzuszk na plecy:tak: ma czas. ale super ze z pleckow na brzuszek sie tak ladnie obraca:-)

Sara jeszcze troche i bedzie 8kg :-D masz co dzwigac:tak: chociaz ja narzekac tez nie moge.. hehhe dawno sie nie wazylismy ale cos czuje ze przed 7 kg jestesmy:-p

Ostatnia edycja:
Z ciaglymi obrotami z pleckow na brzusio-to samo u nas:-D
dane z dzis: waga 7700 w ubranku (tylko body+pampek),68 cm,obwod glowki 42 cm,obwod klatki 42 cm.

slicznie Julitka rośnie:tak: a moja Nadia ja goni:-D w ubiegłym tyg. 7300 na golaska, główka i klatka jak u Juli - 42;-) tylko jak juz pisałam u nas nie mierza:-( ale ubranka to 74 i niektóre 80 (ale to tylko body)
Tak wiec kochana dobrze wiem co tzn. dzwigac takie cieżary;-) słodkie cieżary:tak::tak:

reklama
jejku wasze dzieciaczki tak dużo już potrafią a ja mam wrażenie ze franiu wcale się nie nie rozwijają :dry:
to przez to że nienawidzi leżeć na brzuszku i obroty opanuje chyba dopiero za rok :zawstydzona/y:a podnoszenie główki to chyba za 2 lata kurde... :angry:
kładę go bo brzuszku pomimo wielkiego sprzeciwu ale on leży "jak żaba" i nie w głowie mu ćwiczenie mięśni :no:
choć trzyma już grzechotkę w rączce i przekłada z jednej do drugiej, no i namolnie próbuje siedzieć :confused:
i waży 6360 g

Do góry