reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Jasiek też się ostatnio jakims niejadkiem zrobił...:baffled:
W nocy o godz. 3 zjadł butelkę 130ml i do teraz nic nie jadł, nie chciał... teraz śpi, mam nadzieję, że jak się obudzi to wciągnie cała butlę.​

reklama
Ja tylko wpadam powiedziec ze u nas nic nowego i bede mniej na komoie w tym tyg bo maz ma nocki a ostatnio chodze wczesniej spac;-):-)

U nas tez problem z jedzeniem Alan zjada po 70ml i strasznie najedzony :baffled: ja też nie wiem co mam robić żeby więcej jadł :confused:
a dziś jak troszke przysnął to na śpiocha mu dawałam butle to wcinał :tak:

Wiecie co, mój Dominik odkąd zaczął przesypiać nocki, to jakoś mniej je. Do tej pory było dokładnie co 3 godzinki jedzonko, a teraz co 4 i je nawet mniejsze dawki:baffled:

Po paru dniach stwierdzam że z Natusiem jest dobrze - narazie i oby tak zostało je ładnie po około 800ml dziennie:tak: Jest mały problem z tzw zaciągnięciem flachy bo zanim zaciągnie do picia to czasami 1,5 godziny to trwa ale jak już zaciągnie to 210, a nawet 240 jednym duszkiem pociągnie:-D Wiec oby tak było:tak: tylko niestety jest pogorszenie skóry a jeszcze nic do jedzonka nie podaje:-:)baffled:

U nas chyba ida zeby:confused:
-mala przez kilka ostatnich dni jest strasznie marudna ni stad ni zowad zaczyna plakac,, czasami sie bawimy, ladnie sie smieje i nagle zaczyna plakac
-strasznie wklada raczki (paluszki) do buzi i sie slini
- kiedy bardzo placze lub marudzi masuje jej dzioselka i momentalnie sie uspokaja.. jak przestane spowrotem placze
-od kilku dni robi kilka razy dziennie kupe (wczesniej bylo 1 na 2 dni czasami jedna dziennie..)
-zel na dzioselka tez pomaga
-wszysto gryzie..:confused:
ciekawa jestem tylko czy szybko wybije sie zabek:baffled: bo slyszalam ze zabkowanie moze zaczac sie wczesnie ale zanim wyjdzie zabek to trwac moze nawet pare miesiecy:baffled::baffled::baffled:

reklama
Pomożcie mi bo nie wiem co robic
daje Nadii Bebilon1 + 1 miarke Bebilon2, chodzi o to ze Paweł pomylił wszystko i dał Nadii ok 6-8 miarek Bebilonu2 (nie wie ile bo wsypał wszystko co było w butelce nie odmierzajac:wściekła/y:) na 160ml wody:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie dosc ze Bebilon2 zamiast 1 to jeszcze za mało wody w stosunku do proszku. Idiota debil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i mała chyba zaczyna juz bolec brzuszek bo raptownie zaczyna płakac (zjadła to o 17). Nie wiem co robic, boje sie ze później nie poradzi sobie z kupka. Jak myslicie, dac jej czopek aby szybciej zrobiła kupke???:confused: Z drugiej strony dzis juz robiła 2 wiec nie wiem czy to pomoze. Kurde zaczynam chyba panikowac;-):tak: a Pawła to zaraz .....:angry::angry::angry:
i jak ja mam wrocic do pracy jak on nie umie sie dzieckiem zajac, pewnie jego mamusia bedzie nie lepsza:angry:

Do góry