reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Modroklejke nie boisz się, że 10kg Adaś też będzie chciał, żebyś usypiała go na rączkach?
U nas też na początku Natalia była noszona przed snem, ale odzwyczailiśmy ją tego. Lubi być nieraz noszona, ale to w innych porach dnia.

reklama
My tez z pieluszką się tak bawimy, tylko ja mówię: "Gdzie jest Bobas?? Tu jest!!!" :-):-):-)
Uwielbiam Epokę lodowcową, choć to kreskówka, dużo bardziej wolę niż Shreka.Był ktoś na trzeciej części? Fajna?

U nas tez smok to podstawa-smok + pieluszka to sprzet pomocny w zasypianiu:tak:Kurcze,a ja bym chciala cwiczenia dla Julitki-naprawde.Jak bardzo sie roznimy,jedni nie chca rehabilitacji,ja chce...nikomu sie nie dogodzi.Mam kontakt ale prywatnego lekarza (jak ktos jest z Lodzi i chce to podam) ale nie wiem ile bierze za wizyte bo jeszcze nie dzwonilam.

Modroklejaka u nas ta maskotka z "ala" bijacym sercem lezy na komodzie:baffled:
Pisze "ala" poniewaz myslalam ze bedzie to co innego a nie -odglos serca- jak ja kupywalam to bylam przekonana ze to serduszko jakos jest tak zmontowane ze rowniez sie porusza ze dziecko czuje bicie (a nie slyszy..)
To nie ten watek sorki:sorry2:

Amelka lezac na brzuszku siega po zabawki bawi sie nimi a jak sa za daleko.. to przemieszcza sie po nie pelzajac:-p Dzis to byl chyba jej pierwszy raz przynajmiej ja to zobaczylam wlasnie dzisiaj;-)

Natanus zasypia w łózeczku ze smokiem i pieluchom i podstawa cicha melodyjka - kiedys karuzela teraz miś naciągany:tak: który gra

reklama
Nie wiem czy smiać się czy płakać mały od 3 dni ciągle płacze a dzisiaj do tego UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!! ciągle jest głodny:tak::-D;-)

Do góry