reklama
S
Sara27
Gość
U nas tez smok to podstawa-smok + pieluszka to sprzet pomocny w zasypianiuKurcze,a ja bym chciala cwiczenia dla Julitki-naprawde.Jak bardzo sie roznimy,jedni nie chca rehabilitacji,ja chce...nikomu sie nie dogodzi.Mam kontakt ale prywatnego lekarza (jak ktos jest z Lodzi i chce to podam) ale nie wiem ile bierze za wizyte bo jeszcze nie dzwonilam.
S
Sara27
Gość
My wariacje z helowym balonikiem mamy juz dawno za soba
natomiast skarpetki z dzwoneczkami jeszcze nie
natomiast skarpetki z dzwoneczkami jeszcze nie
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Modroklejaka u nas ta maskotka z "ala" bijacym sercem lezy na komodzie
Pisze "ala" poniewaz myslalam ze bedzie to co innego a nie -odglos serca- jak ja kupywalam to bylam przekonana ze to serduszko jakos jest tak zmontowane ze rowniez sie porusza ze dziecko czuje bicie (a nie slyszy..)
To nie ten watek sorki
Pisze "ala" poniewaz myslalam ze bedzie to co innego a nie -odglos serca- jak ja kupywalam to bylam przekonana ze to serduszko jakos jest tak zmontowane ze rowniez sie porusza ze dziecko czuje bicie (a nie slyszy..)
To nie ten watek sorki
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Amelka lezac na brzuszku siega po zabawki bawi sie nimi a jak sa za daleko.. to przemieszcza sie po nie pelzajac Dzis to byl chyba jej pierwszy raz przynajmiej ja to zobaczylam wlasnie dzisiaj;-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Amelka dzieki zabawie z pieluszka pierwszy raz zasmiala sie w glos:-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Natanus zasypia w łózeczku ze smokiem i pieluchom i podstawa cicha melodyjka - kiedys karuzela teraz miś naciągany który gra
karolka84
mama kwietniowa '09
Julia oby tak dalej!!!!:-):-):-) Brawo dla Natanusia!!!
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Nie wiem czy smiać się czy płakać mały od 3 dni ciągle płacze a dzisiaj do tego UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!! ciągle jest głodny;-)