reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

opukiwał ostukiwał, ciągnał do siadu, obracał na każdą strone itd - może jak jest wszystko ok to robi tylko te podstawowe a jak coś dalej nie bardzo to reszte? ze 40 minut ją oglądał- a i neurologa mamy jutro o 15.15 zaraz po rehabilitacji - a dziś był ortopeda rehabilitant

reklama
krlnk-nie sadze.na 1szej wizycie tez robila to co na 2 a cale posiedzenie w gabinecie trwalo moze 10 min.Ide jeszcze do innego neurologa,juz postanowilam.Wg mnie moja mala ma asymetrie a ta baba do ktorej chodze ma to w d*pie.

aa wiesz co mierzenie główki, pozycje do siadu, podnoszenie to nam pediatra sprawdza - po neurologu bym sie czegoś innego spodziewała - opisze Ci jutro jak u nas wizyta przebiegała

Miotlica-zrob jak radza dziewczyny,wiedza co mowia:tak:A ta twoja natalenka to juz wcale nie taka kruszynka!I podwoila widze wage,naprawde nie miej "kompleksow" na punkcie tego ze jest niby malutka bo naprawde nie jest az taka znow mala!Na foto calkiem zgrabny pulpecik:tak:A i wzrostu ma na moje oko ze 64cm skoro mierzyli beZ stopki.

Dzięki za rady. Nie wiedziałam o tej sodzie, lekar zpolecał ten altacet.

Co do "gabarytów" Natalii, to masz rację, Sara, bo ja wciąż myślę o niej jak o drobince a ona ładnie urosła.:tak: Jutro spróbuję zmierzyć ją dokładnie - w przychodni pielęgniarka mierzyła do pięty - tę stópkę trzeba lekko wyprostować czy jak? Jak to robią u Was w przychodniach?

krlka a powiedz mi jak wygląda to usg...?? bo ja się boje jutro tego badania. jestem pewna, że wszystko będzie dobrze z Julitą. rehabilitacja to nie koniec świata - tylko tak brzmi jakby nie wiadomo co to było

Sara - ale ta neurolog u której byłam najpierw już w ogóle nie wykonywała żadnych badań...:no: pukała młotkiem kiedy mała machała rączkami i nózkami więc nie wiem co ona widziała, zmierzyła jej główkę no i chciała żeby ją podniosła... resztę znacie:-( ta eurolog zbadała ją dobrze, powykręcała na wszystkie strony a jak nie była czegoś pewna to powtarzała badania. dostałam skierowanie na usg głowy - ale skoro ty nie dostałas to nie wiem... może faktycznie z Julii jest wszystko ok , a Ty niepotrzebnie szukasz problemu?? Tzn nie zrozum mnie źle bo nie ątpię że obsewujesz i widzisz więcej. kurcze nie wiem co Ci doradzić... poproś o skierowanie może faktycznie... a lekarki z Salve nie polecam... wiesz dlaczego:zawstydzona/y:

mam doła przez to bo kminie co źle zrobiłam ze ona teraz tak ma ;( po prostu ahh :/ cieszyłam sie ze zaczeła jeść normalnie to znowu coś wychodzi :/ kuźwa za 2 tygodnie pobieranie krwi kur...... mam już dość łażenia po lekarzach :/ mam nadzieje ze niedługo sie uspokoi - jeszcze tylko do okulisty musze iść - pogadam na szczepieniu z pediatrą - ale to musze dla swojego spokoju - bo podobno najlepszy wiek teraz.

Justyna - usg brzuszka głowy i bioderek? normalnie dziecko do naga i jeździ - Juli spokojnie bardzo zniosła te zabiegi mimo ze pani traktowała ją jak worek ziemniaków - strasznie nie miła baba - no ale Ju sie odwdzięczyła i zasikała jej całe łózko do badań :p ot co. a na koniec usłysząłam PIELUCHOWAĆ NASTĘPNY !

Wredna baba - kase wzieła niemiła i w ogóle ale podobno najlepsza i wszystk owynajdzie jak jest co wynaleźć

reklama
Do góry