reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Monik ja nie miałam jeszcze okresu, Małgosia ma ładną skórę, bez wysypek. A co do kupy "u nas" też jest rzadka. Piszę zwięźle bo 1 ręką, na 2 śpi malutka.

najczesciej sie budzi sama a jak nie to sie juz kreci wiec sama ja biore bo boje sie ze usne a ona za godz zrobi pobudke. Ale tak sobie teraz mysle ze moze niepotrzebnie:baffled: ale sama tez czesto sie budzi.

Kitki no wlasnie chyba niepotrzebnie:tak: ja tez tak robilam... widzialam ze mala sie kreci wiec ja bralam i karmilam .. pozniej przestalam tak robic.. Amelka niby sie krecila ale ja czekalam az sama sie obudzi i czasami do tej 3-4 wytrzymala:-) wiec sprobuj moze nie bedzie potrzeby karmienia jej o tej 23-24:tak:

brawo Caro!
Miotlica nie przejmuj się i moja niunia malutka przy innych marcowych maluszkach. o rozmiarze 74 jeszcze nawet nie marzę. dopiero weszłyśmy na 62 a i 56 jeszscze dobre:-p

ja też nie miałam a według wszelkiego prawdopodobieństwa dopóki będę karmić to raczej się ne mam co spodziewać. No chyba że...:confused:
Zuzka nie ma żadnych wysypek krosteczek itd. na poczatku miała - ale położna powiedziała mi że to trądzik niemowlęcy - i że jak ja narzekam na wysyke to nie widziałam dzieci z wysypką... teraz nic - gładka buzia.

he he, u nas kupy, jak już są (bo nadal nierówno - najkrócej 8 najdłużej 12 dni) to są papkowate i nie mieszczą się w pieluszce. jak zdejmuje to nie ma czego zbierac... i jak... więdz wsadzam pod kran i zmywam... ale są rzadkie papkowae, żółto musztardowe

Kitki no wlasnie chyba niepotrzebnie:tak: ja tez tak robilam... widzialam ze mala sie kreci wiec ja bralam i karmilam .. pozniej przestalam tak robic.. Amelka niby sie krecila ale ja czekalam az sama sie obudzi i czasami do tej 3-4 wytrzymala:-) wiec sprobuj moze nie bedzie potrzeby karmienia jej o tej 23-24:tak:

popiera, ja co prawda matka cycowa ale też jak widziałam, że Zu się kręci to ja brałam. aż się zmęczyłam i którejś nocy okazało ię ze ona się kręci ale się nie budzi... potem już było tylko lepiej i teraz wstajemy sobie o 7.30. bez nocnych karmień.

A co do pieluch to u nas tak samo jak u Miotlicy i Moje Maleństwo

Sory dziewczyny ale nie mam czasu na forum a na nadrabianie tym bardziej.
Ewelcia super że wyniki dobre mój też nadal je mało bo 500 góra 600 ml.
We wtorek idziemy na ważenie zobaczymy.
U nas nadal problemy z kupką odstawiliśmy debridat (2 tygodnie go pił )
kupki robił co 3 dni .
Po odstawieniu 5 dni kupy mi nie robił dałam już mu czopek na drugi dzień trochę po czopku zrobił postanowiłam dać soczku jabłkowego bobowity wypił i chyba pomogło.
Tylko dostał wysypki na brzuszku chyba po tym soczku i teraz nie wiem szlag mnie już trafia bo co chwila coś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje że wkrótce to sie unormuje .
Pozdrawiam WAS serdecznie

Mamusia a musisz pobudzać mu tą kupe czopkiem?? Może masz tak jak ja ż edziecko robi rzadziej bo dobrze przyswaja pokarm?? moja potrafi nie robić 12 dni i nie gmeram jej niczym w pupie ani czopków nie daje. raz dałam i sie wypróżniła po 7 dniach. potem po 8 a potem po 12. teraz mamy 8 dzień bez kpy. ale to sie na pewno unormuje - tylko może nie trzeba naturze pomagać??

reklama
Do góry