reklama
madzik_
Fanka BB :)
EVE81- my dokładnie tak samo!!! a myślałam że taka twórcza jestem
hahaha chyba każda myślała z nas że jest taka Twórcza
ostatnio Szymon gdakał jak mu spiewałam przy zmienianiu pieluchy " Chodź zdejmiemy kupę niech nie gryzie w du.....!!!!"
buhaaahaaa
buhahaha
U nas Oliwier nie lubi zabawy akuku bynajmniej nie w wersji jak ją tata wykonuje jak ja robie to jest OK:-)
Jak ją Zbyszek raz zrobił (zakrył sie za pielucha) to Oliwier tak się wystraszył że masakrycznie się rozbeczał nie wiedziałam wtedy czy się smiać czy płakac az taki straszny ten tata
Ostatnia edycja:
madzik_
Dominika
tu info fachowe o Viburcolu.Ja kupiłam i mam w razie czego w apteczce, jak się zacznie ząbkowanie czy coś.. Na razie nie miałam potrzeby uzycia.
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.
Homeopatia.
Biedny Jaś:-(
Sporo dziewczyn tego używało chyba na forum, tak kojarze z opisów.
tu info fachowe o Viburcolu.Ja kupiłam i mam w razie czego w apteczce, jak się zacznie ząbkowanie czy coś.. Na razie nie miałam potrzeby uzycia.
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.
Homeopatia.
Biedny Jaś:-(
Sporo dziewczyn tego używało chyba na forum, tak kojarze z opisów.
Zabawy z naszymi maluszkami...WŁAŚNIE!!! MÓJ MALUSZEK WSTAŁ DZIŚ O 3.15 cały w skowronkach, wyspany i z wyśmienitym humorze...och jaka była zabawa!!! do 5.15 on padła a ja już spać nie mogę i juz czuję jaki bedę miała zjazd kolo 15
Ale przynajmniej męża do pracy lux wyszykowałam-kanapeczki, ciasto, paluszki, jogurt, jabłko, paróweczka i herbatka w termo-kubek
Ale przynajmniej męża do pracy lux wyszykowałam-kanapeczki, ciasto, paluszki, jogurt, jabłko, paróweczka i herbatka w termo-kubek
madzik_
mój właśnie bawi się ale sam do karuzeli-gada jak najęty ale wstał o 5:45:-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Domonika wspolczyje biedny Jasio sie nameczyl... dlatego pewnie byl marudny bo bol ucha jest podobno straszny:-( Trzymam kciuki zeby szybko wrocil do formy Buziaczki dla Jasienka ;**
Dominika81
madzik - dzięki za info. Też właśnie kojarzyłam,że parę dziewczyn o tym pisało.
OK. na razie nie będę stosowała, ale jakby było trzeba to będę wiedziała co i jak.
Jaś dziś przespał całą noc, wogóle się nie budził jak zasnął o 22. Ja się przebudziłam o 6:30 jak m szedł do pracy i wzięłam go żeby go nakarmić, bo już mnie piersi bolały okrutnie... Zjadł i spał jeszcze do 9.
Dziś ma tylko 38,5 st. C, nie daje mu na razie czopka.
Jest w miarę pogodny i nie płacze.
Tylko kupy zielone robi pierwszy raz w życiu...
Teraz zasnął..
Lekarka kazała go przy temperaturze trochę dopoić wodą, próbowałam trochę, ale nie chciał wogóle, ani butelką, ani łyżeczką, ani strzykawką, pluł i minę miał zdegustowaną i skrzywioną, jakby to było conajmniej gorzkie. A to tylko woda i na dodatek z odrobiną glukozy. W sumie wmusiłam w niego jakieś 20ml.
Spróbuję jeszcze później.
OK. na razie nie będę stosowała, ale jakby było trzeba to będę wiedziała co i jak.
Jaś dziś przespał całą noc, wogóle się nie budził jak zasnął o 22. Ja się przebudziłam o 6:30 jak m szedł do pracy i wzięłam go żeby go nakarmić, bo już mnie piersi bolały okrutnie... Zjadł i spał jeszcze do 9.
Dziś ma tylko 38,5 st. C, nie daje mu na razie czopka.
Jest w miarę pogodny i nie płacze.
Tylko kupy zielone robi pierwszy raz w życiu...
Teraz zasnął..
Lekarka kazała go przy temperaturze trochę dopoić wodą, próbowałam trochę, ale nie chciał wogóle, ani butelką, ani łyżeczką, ani strzykawką, pluł i minę miał zdegustowaną i skrzywioną, jakby to było conajmniej gorzkie. A to tylko woda i na dodatek z odrobiną glukozy. W sumie wmusiłam w niego jakieś 20ml.
Spróbuję jeszcze później.
Dominika81
tutaj trochę propozycji zabaw z maluszkami
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/zabawy-i-stymulowanie-rozwoju-maluszkow-3450/
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/zabawy-i-stymulowanie-rozwoju-maluszkow-3450/
magda19lenka
MTM
Dominika życzę Jasiowi szybkiego powrotu do zdrowia.
A ja mam problem. Małgorzatka ostatnio nie ma apetytu, mało je, jest marudna i nie do zniesienia. A dziś na dziąsełkach zauważyłam zgrubienie, jakby te dziąsła takie opuchnięte ... wszystko wskazywało by na ząbki, ale czy to nie za wcześnie ???? O tym, że się ślini i pcha paluchy do buzi to chyba nie muszę wspominać...
A ja mam problem. Małgorzatka ostatnio nie ma apetytu, mało je, jest marudna i nie do zniesienia. A dziś na dziąsełkach zauważyłam zgrubienie, jakby te dziąsła takie opuchnięte ... wszystko wskazywało by na ząbki, ale czy to nie za wcześnie ???? O tym, że się ślini i pcha paluchy do buzi to chyba nie muszę wspominać...
reklama
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Lena też chucherko- tydz. temu 5190 :-)