reklama
EVE81- my dokładnie tak samo!!! a myślałam że taka twórcza jestem
My bawimy się również w wodzie, podczas kąpania, chlapiemy nóżkami i łapkami-Szymon bardzo szybko to załamał :-)
Mąż podtrzymując go pod głowę i pupcię, bawi sie z nim w plywanie, jeżdża dupcia po dnie wanienki-tez to uwielbia
My bawimy się również w wodzie, podczas kąpania, chlapiemy nóżkami i łapkami-Szymon bardzo szybko to załamał :-)
Mąż podtrzymując go pod głowę i pupcię, bawi sie z nim w plywanie, jeżdża dupcia po dnie wanienki-tez to uwielbia
Justyna337
Fanka BB :)
u mnie tak samo - też instynktownie raczej wszystkie zabwy sa u nas obecne chociaż cięzko to nazwać zabawami. to co polecam to czytanie. ja zaczęłam od ptasiego radia i młoda jest zachwycona. czytam jej codziennie radio albo lokomotywę albo rzepkę (bo te trzy wierszyki sa razem w książeczce) i Zuzka jest w niebowzięta. Grucha po tym aż miło a i na obrazki patrzy. takze czytajcie dzieciom
Justyna337
Wkładamy też Szymka w kocyk-robimy mu taki hamaczek i bujamy:
1. bok-bok
2. przód-tyl
3. góra-dół
ATsonia a to w ogóle bardzi dobra zabawa dla dzieciaków nie tylko rozwojowo ale podobno wzmacnia więź między rodzicami i dziećmi
S
Sara27
Gość
A wlasnie,my bujamy w chuscie-kieszonce
No i muzyki slucha Juli ze mna-ale tej z radia,z mocnymi basamiImpreze mamy ze hoho
No i muzyki slucha Juli ze mna-ale tej z radia,z mocnymi basamiImpreze mamy ze hoho
reklama
Justyna337
U nas dochodzą jeszcze zabawy z psem: berek, jazda na rudzielcu i kizi kizi
u nas zabawy z psem musza jeszcze poczekać. Ferra strasznie o Zuzię zazdrosna i jeszcze nie przekonana do niej całkowicie. myślę, że jak młoda zacznie raczkować to będzie lepiej, na razie jest jeszcze nie przekonana chociaz podchodzi coraz smielej