reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Dziewczyny brawa dla waszych maluszkow:tak:

A my dzis z mezem bawilismy sie z Juli i ja obserwowalismy i co nastepuje:
-Juli przekladala sobie grzechotke z raczki do raczki
-Juli lezac na brzusiu siega sobie sama po zabawki i sie nimi bawi,w tym pakuje do buzi:-D
-A skrzeczy/piszczy/wyje/spiewa to tak ze caly blok slyszy;-)

Filmikow z Juli nakrecilam sporo.Poki co zamieszcze trzy-trzymanie glowki przy podciaganiu do siadu,radosc na widok tygryska i memlanie grzechotki:tak:Jak przyczaje przekladanie grzechotki z raczki do raczki to wstawie:-)

reklama
Trzymanie glowki i podciaganie do siadu-tak umiala Juli ponad miesiac temu u neurologa,wiec od kiedy to umiala ciezko mi stwierdzic:

View My Video

Radosc na widok ulubionego tygryska w pozycji na brzusiu:

View My Video

Oraz zabawy grzechotka w pozycji na brzusiu:

View My Video

Nie wiem czemu te filmy sa takie rozmazane-albo cos sie dziwnie laduje albo zajechalam kolejny aparat:-D

Sara fajne filmiki ;-). Julia zdolna dziewczynka :-).
He he a ja dzisiaj ubierałam małą po kąpieli i jej mówiłam co masz po mamusi i wymieniałam :-D a jej tatuś w tym czasie robił jej mleko i powiedziałam co masz po tatusiu a ona powiedziała takie coś pyy go :-D i wyszło jej prawie piwko :-D:-D

Hihi:tak::-Da dzis moja mala Juli na lozku 3 razy pod rzad obrocila sie z brzuszka na plecy (tyle ze na prawa strone za kazdym razem) i dobrze-bo juz z tydzien sie nie obracala i zastanawialam sie czy zapomniala.A potem 2 razy z pleckow na brzusio:-D:cool2:Jestem taka dumna z niej:rofl2:

byliśmy w środę u lekarza na szczepieniu - Mikuś 3 miesiące i 3 dni waży 5.490 - urodził się to ważył równe 3 kg.... lekarka nic nie mówiła że mało, ale mi się wydaje że w 3 miesiącu powinien podwoić wagę ( chociaż prawie 3 brody ma i tłuściutkie rączki i brzuszek )

mój Miki jest wybredny - pije tylko z lewej piersi - niestety dzięki temu wyglądam komicznie jedna wielka, druga mała
Moja mama nie wierzyła jak tak dziecko może - ale w weekend prezentowałam wyczyny małego przy prawej piersi - odruchy wymiotne, krzywienie się, uciekanie głową, nawet jeśli trzymam go spod pachy ... a był strasznie głodny i lewą pierś pił potem tak jakby chciał ją całą zjeść
jestem ciekawa jak ja tak dłużej wytrzymam ... pewnie po wakacjach przejdę na sztuczne - ale jak na razie nie chce nic z butli pić ( a stosowałam już różne smoczki i butelki :wściekła/y:)

Wiecie co, u nas na dworze wczoraj był upał, dzisiaj jest duszno, ale co trochę pada ulewny deszcz, a mój Dominik prawie cały czas spi. Jak jest deszczowo, to on wiekszość dnia przesypia. Mają wasze maluszki też tak?

reklama
Do góry