reklama
Firehead- mój Szymon robi tak: wkłada zaciśnięta pięść do buzi i sobie podgryza, nie ssie tylko tak kąsa, potem zaczyna wkładać dwie... oczywiście się nie mieszczą, więc zaczyna się złościć...ale jak!!! wydziera sie na cały głos i znowu dwie pięści do buzi...czasami tak sie po tych dziąsełkach walić, że pewnie aż go boli...ale się nie poddaje
próbowałam pokazać mu gryzaczek, ale on jeszcze tak nie potrafi precyzyjnie trafić rączką do buzi a co dopiero z gryzakiem...
no i śliny jest więcej, bo ma caly czas mokrą brodę i jak grucha to słyszę, że mu bulgocze
próbowałam pokazać mu gryzaczek, ale on jeszcze tak nie potrafi precyzyjnie trafić rączką do buzi a co dopiero z gryzakiem...
no i śliny jest więcej, bo ma caly czas mokrą brodę i jak grucha to słyszę, że mu bulgocze
avanti85
Entuzjast(k)a
Firehead Dominis szybko zaczął ząbkować mój Alanek też jest nerwowy pcha ręce do buzi i się złości a nawet ostatnio troszkę krwi miał ze śliną ale myślę że może się zadrapał na dziąsełku no ale mama mi mówiła że ja i siostra szybko ząbkowałyśmy także maoże kto wie Alanek też będzie szybko ząbkował
oj jak fajnie pierwszy ząbek suuuuper!!!!!!!!!!!!!!!
moja Zuza też od m-ca śliniotok ma ale to masakra cały czas mokra a śliniaki co chwila zmieniam, pięści pałaszuje ze smakiem dwie się nie mieszczą i płacz!!!!!!!!!! i nosze więcej bo niespokojna a wcześniej aniołek, czy to na ząb i karmienie też jakoś mnie bardziej boli muszę zajrzec jej do buziaka dokładnie wydawało mi się to niemożliwe że tak szybko a tu prosze.............terz śpi ale jutro obadam sprawę
moja Zuza też od m-ca śliniotok ma ale to masakra cały czas mokra a śliniaki co chwila zmieniam, pięści pałaszuje ze smakiem dwie się nie mieszczą i płacz!!!!!!!!!! i nosze więcej bo niespokojna a wcześniej aniołek, czy to na ząb i karmienie też jakoś mnie bardziej boli muszę zajrzec jej do buziaka dokładnie wydawało mi się to niemożliwe że tak szybko a tu prosze.............terz śpi ale jutro obadam sprawę
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Firehead super że u was już ząbek:-)Ja podobno nie miałam 3 miesięcy jak pojawił sie pierwszy ząbek,mąż nie wiem jak to było u niego,synek miał ok 5 miesięcy a teraz zobaczymy mam wrażenie że mała ma podpuchnięte dziąsełak ale nic czekamy:-)
Ja mam lozeczko turystyczne a materac wcale nie jest twardy.Justyna, te łózeczka turystyczne mają strasznie twarde mterace. Nam rehabilitantka powiedziała, ze do zabawy to one są ok, ale do spania dla takiego malucha troche za twarde. No i ja polozylam na tym koc i maly zasypia bez problemów. Spróbuj, moze to pomoze.
Bylismy z malym dzis u pediatry,starsza babka ale bardzo fajna.
Dala nam skierowanie na badanie,mocz i morfologia,jutro rano jedziemy do szpitala na badania.
Jutro tez prawdopodobnie beda wyniki i mam zadzwonic i jechac do niej z wynikami i obgadac temat.
W zaleznosci jakie beda wyniki ustalimy termin kolejnej wizyty.Dostal tez jakis syrop na poprawe apetytu,podaje mu go szczykawka.
Dominika81
Fanka BB :)
strzykawką to dobry sposób. ja podawałam Jaśkowi strzykawką wodę koperkową na kolki i nauczył się pić z tej strzykawki :-)
fajnie że udało Wam się pójść tak szybko do tej pediatry. daj znać jak z wynikami jak juz będziesz wiedziała.
fajnie że udało Wam się pójść tak szybko do tej pediatry. daj znać jak z wynikami jak juz będziesz wiedziała.
Sara swietne filmiki
Szym jak lezy na brzuszku to albo pcha paluszki do pyszczka albo wyciaga raczki przed siebie i probuje chwycic grzechotke,ale ostatnio najczesciej przewraca na plecki i jest bardzo zdziwiony.
Firehead ale super,gratuluje pierwszego zabka.
Jak ja mowi ze moj sZym jest marudny na zabki bo ma czasami ma bardziej spuchniete dziaselka a czasami mniej to wszystcy sie patrza na mnie jak na wariatke.......co ja za glupoty gadam
Szym jak lezy na brzuszku to albo pcha paluszki do pyszczka albo wyciaga raczki przed siebie i probuje chwycic grzechotke,ale ostatnio najczesciej przewraca na plecki i jest bardzo zdziwiony.
Firehead ale super,gratuluje pierwszego zabka.
Jak ja mowi ze moj sZym jest marudny na zabki bo ma czasami ma bardziej spuchniete dziaselka a czasami mniej to wszystcy sie patrza na mnie jak na wariatke.......co ja za glupoty gadam
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Każde dziecko przechodzi to inaczej moja znajoma urodziła córkę z 2 ząbkami :-)to dopiero było zdziwienie jak ją oczyszczali po urodzeniu mówią mamie dziecko waży tyle i tyle mierzy tyle i tyle dostało 10 punktów w skali apgara i ma 2 ząbki a ta myslała ze oni se jaja z niej robą