G
gosia88
Gość
Ja odciagam codziennie 2 "porcje" po 125ml i zmarazam. Poki co mam w zamrazarce 7woreczkow-jak wychoze na uczelnie to maz karmi normalnie z butelki(uzywamy tomme tipee) i jak naerazie nie ma zadnych problemow. Mloda zjada zazwyczaj raz-gora 2 dzienie z butli moje mleko i nie zauwazylam zeby ją wolala. Wczoraj jej dalam w koncu pierwszy raz kaszke kukurydziana z moim mlekiem tak jak lekarka zalecila i bardzo jej smakowalo-tyle ze rano pól przescieradelka miala zólte od ulewania tym ale zadowolona jak nie wiem:-)
Viola, ja tak w sumie odbijam na niby-chwile ją potrzymam ale to w sumie bardziej dla picu. W nocy nie ulewa w ogole-pomijajac tą ostatnia;-) a w dzien ile bym jej nie trzymala to i tak zawsze cala zheftana jest i ja tez zreszta. Czasem tez sobie odbije i połknie z powrtoem-bardzo to lubi bo od razu sie usmiecha
Viola, ja tak w sumie odbijam na niby-chwile ją potrzymam ale to w sumie bardziej dla picu. W nocy nie ulewa w ogole-pomijajac tą ostatnia;-) a w dzien ile bym jej nie trzymala to i tak zawsze cala zheftana jest i ja tez zreszta. Czasem tez sobie odbije i połknie z powrtoem-bardzo to lubi bo od razu sie usmiecha