madzik_
Fanka BB :)
My idziemy w poniedziałek na szczepienie i aż się boje do tej pory Oliwier jest bardzo grzeczny zobaczymy jak będzie po niedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my idziemy na szczepienie jak wrocimy z PL,bylam w przychodni i sie pytalam to mi powiedzieli ze lepiej pozniej te 2tyg niz wczesniej i w sumie maja racje.My idziemy w poniedziałek na szczepienie i aż się boje do tej pory Oliwier jest bardzo grzeczny zobaczymy jak będzie po niedzieli
Moje maleństwo- bardzo mądra Pani fizjoterapeutka :-) mój nie ma asymetrii, wiem to napewno bo sama jestem z tego zawodu, dlatego nie przyjmuje sie tym, że tak sie układa i wierci, ale Twój przypadek to co innego....