nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Ja również karmię Bebilonem1 (w zielonym) i Lence smakuje, zaparć nie ma. Bebilon Comfort nie jest na receptę, normalnie kupisz w markecie- Ewelcia chyba takim karmi (ła?).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamusia bebilon comfort pil moj szymek nie mial zatwardzen a i brzuszek jakby mniej bolal,byl spokojniejszy.Czy któraś karmi BEBILONEM COMFORT ?
Czy to mleko to tylko na receptę czy idzie normalnie kupić.
Mały po bebiku ma straszne zaparcia znów nie robi kupy od pon rana :-( dziś znów strasznie płakał.
Nie wiem może zmienię mleko ten bebilon ponoć działa na zaparcia i kolki tylko czy to naprawdę działa
na poczatku karmilam aventem ale nie zabardzo nam to szlo potem bylo TT ale te zwykle dlugie a na koncu kupilam te normalne TT i maly uwielbil z nich pic.ewelcia-a moze rozwizanie jest bardziej banalne...moze spróbuj zmienić butelke i smoka-na zdjeciach widziałam za karmisz TT...Adas jak dostawał herbatke w TT to sie ksztusił bo mu za mocno leciało, teraz pije z Nuka lub Aventu i jest ok
a my po kolenej wizycie u pediatry w związku z tym ulewaniem z krwią....i badz tu człowieku madry ...jeden mówi ze alergia, inny ze to przypadek z niczym nie związany...sama nie wiem...wyniki z krwi takie sobie-mocno podwyzszone limfocyty i niski hematokryt i hemoglobina....
a poza tym u nas kryzys z karmieniem-mam jakby mniej pokarmu a mały jakis głodniejszy....na szczescie mam zamrozone zapasy wiec go dokarmiam z butli...
ehhh...ide spac....bo smu mi masakrycznie brakuje
Modroklejka jeśli masz kryzys laktacyjny (dopada w 3, 6 tygodniu oraz 3 i 9 msc) to powinnas jak najczesciej przystawiac małego do piersi, bo inaczej laktacja moze sie drastycznie zmniejszyć. Ja bym sie bała zamrożonymi zapasami dokarmiac w czasie kryzysu(jesli to to)a poza tym u nas kryzys z karmieniem-mam jakby mniej pokarmu a mały jakis głodniejszy....na szczescie mam zamrozone zapasy wiec go dokarmiam z butli...
miotlica a ja myślałam że ja robię jakiś błąd że mam nadal smoczek 1 ale Twoja malutka jest dzień młodsza od mojej więc mnie pocieszyłaś ;-) bo jak na razie nie zamierzam zmieniać na 2.