reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Z tego co wiem podwojenie wagi powinno nastąpić w pierwszym półroczu a potrojenie w drugim (najpóźniej w 12 miesiącu). Także Twój lekarz Gosiu chyba przesadził i tak jak piszą dziewczyny maleństwa musiałyby w 3 mies osiągnąć jakieś mega rozmiary...

Ja w czytałam w jakiejś gazecie, że podwojenie wago w 5 miesiaciu, więc by się zgadzało co napisałaś :-)

Dziewczynki, u mnie chyba koniec z mleczkiem w piersiach :-( Fakt, ze ostatnio niewiele ściągałam ale zawsze coś, a wczoraj wieczorem już tylko 15 ml :-(

eve złota zasada: pamietaj że dziecko jest w staniewyciagnąć z piers dużo więcej niż najlpszy laktator. co prawda nie będziesz wiedziała ile - ale zamiast odciągać może spróbuj po prostu przystawiac dziecko?? nie pamiętam czy możesz - przepraszam:zawstydzona/y:

Justyna, nie ma za co przepraszać. Całkiem niedawno spróbowałam Adę przystawić i ona nawet nie chciala cycka do buzi wziąć :-( Jedynym sposobem by zjadła troszke mojego jest to ściaganie.

Czytałam ją przy pierwszej córce - pamiętam że kilka rad bardzo się sprawdziło. A moja młodsza córa śpi o wiele gorzej - mam wrażenie że w ogóle nie śpi w dzień...... Masz książkę w wersji elektronicznej może?

reklama
Czytałam ją przy pierwszej córce - pamiętam że kilka rad bardzo się sprawdziło. A moja młodsza córa śpi o wiele gorzej - mam wrażenie że w ogóle nie śpi w dzień...... Masz książkę w wersji elektronicznej może?
nie mam:no:
ale mam jeszcze taka stronke i tam jest "kazde dziecko moze nauczyc sie spac" tylko trzeba sciagnac ja wlasnie skonczylam sciaganie.
Lece na spacer.
a tu ta stronka
4shared - free file sharing and storage - share folder - dzieciaczki

Do góry