Dziewczyny ta butelka z chicco może nie jest aż tak rewelacyjna, bo trzeba uważać jak się smoczek zakłada, bo inaczej cieknie, ale myślę,że smoczek zółty -lateksowy dużo daje. Jak Dominik pił z butelki dr. brown z silikonowym smoczkiem to średnio było 680 ml, a jak pije z tej z chicco ze smoczkiem zółtym, to już dziś wypił 820, a chyba jeszcze jedno karmienie przed nim. Srednio pije co 3 godziny
Tak więc jemu pomogła zmiana smoczka. Mam nadzieje, ze jak się zdecydujecie na zmianę smoczka, to się nie zawiedziecie. Nie chciałabym was w błąd wprowadzać, piszę tylko z własnego doświadczenia, a jak wiadomo każde dziecko jest inne. Z drugiej strony, jak się człowiek martwi to próbuje wszystkiego z nadzieją, że pomoże
Tak więc jemu pomogła zmiana smoczka. Mam nadzieje, ze jak się zdecydujecie na zmianę smoczka, to się nie zawiedziecie. Nie chciałabym was w błąd wprowadzać, piszę tylko z własnego doświadczenia, a jak wiadomo każde dziecko jest inne. Z drugiej strony, jak się człowiek martwi to próbuje wszystkiego z nadzieją, że pomoże