reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Patrycja też lubi się patrzeć na żyrandol, lampę stojącą itd. :-D a ja się do niej śmiałam czy ona chce w przyszłości produkować lampy że ma już takie zainteresowanie nimi :-D

dziwczyny chyba kazde dziecko lubi patrzec sie na lampe a jeszcze jak jest zapalona:-D:-D:-Dsmieje sie strasznie a do kalendarza na scianie masakra:-D:-D:-Dnie potrafi wzorku od niego oderwac
my wrocilismy z dworku bylismy 2,5h z czgo maly spal 1h:tak:

noow jestem,nie dawno wrocilismy z dworku.
maly strasznie marudzi i placze czasami nie wiem o co mu chodzi:no:.
nakarniony przewiniety napojony i steka a potem placze nawet wysikac sie nie mam czasu:baffled:
jak kiedys spedzal duzo czasu na macie tak teraz katastrofa:baffled:

Moja Nadinka gdziecznie juz kima:-) nakarmie ja jeszcze ok 23 i przespi do 4-5 rano:-)
Jak czytam wasze posty to dziekuje Bogu ze mój maluszek taki spokojny;-)

Moja Nadinka gdziecznie juz kima:-) nakarmie ja jeszcze ok 23 i przespi do 4-5 rano:-)
Jak czytam wasze posty to dziekuje Bogu ze mój maluszek taki spokojny;-)

Kitki moje dziecię też było nad wyraz spokojne, ale odkąd poznaje świat;-) to czasem jest niegrzeczny:eek:

Dziś przegrzałam chyba małego bo mu sie krostki pojawiły znowu, ale kapnełam sie dopiero jak byłam w połowie spaceru w drodze powrotnej- za ciepły mial karczek:baffled: ale matka ze mnie..:baffled:
kurde nie wiem jak go ubierac, był ubrany w body z krotkim rekawkiem, na to śpiochy, na to bluzeczka i spodenki polarowe oraz skarpetki i kurde za gorąco mu było. Jak mam go ubrac? Boje sie zeby znowu za cienko nei bylo ale nie wiem co w moich warstwach zmienic:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry