reklama
no właśnie bo laski czekają na okres, a to najpierw jest jajeczkowanie a potem okres, więc potem niespodzianki się rodzą ;-):-)
ja okresu chyba ponad pół roku nie miałam, już teraz dokładnie nie pamiętam, ale bardzo długo, młodą karmiłam dość intensywnie przez 1,5 roku
ja okresu chyba ponad pół roku nie miałam, już teraz dokładnie nie pamiętam, ale bardzo długo, młodą karmiłam dość intensywnie przez 1,5 roku
A u nas tez laktacja jest bo malutka nie nadaza oprozniac nawet jednej piersi wiec musze sciagac pokarm i wylewac bo co z tym robic z butli juz nie chce pic bo sie przyzwyczaila do cyca i jestem taka uwieziona bo jak tylko sie budzi to cyc i to jeszcze jest tak ze pokarmieniu kupa przebieranie znowu cyc spi kupa itd. wiec znaim ja poloze to trzy razy ja karmie i dopiero do lozeczka masakra jestem przemeczona bo dzis w nocy sie krecila i piszczala ciagle cycki a jak zacznie jesc to jak szalona ze sie krztusi dusi tak łakomo zajada a ja wtedy zamiast jednego dlugiego karmienia mam klika
Truda wez mala przetrzyj platkami kosmetycznymi namoczonymi w wodzie a potem oliwka.
Od kad jestesmy w domku malego kapalismy 2razy.
Pierwszy raz w sobote a drugi raz wczoraj.
Za pierwszym razem zrobil mi kupke do wodyi maz musial szybciutko zmieniac wode
Od kad jestesmy w domku malego kapalismy 2razy.
Pierwszy raz w sobote a drugi raz wczoraj.
Za pierwszym razem zrobil mi kupke do wodyi maz musial szybciutko zmieniac wode
Haha mi tego jeszcze nie zrobila za to zawsze recznik mamy osikany i dwa razy na mnie kupka wystrzelila jak przebieralam
Tak tez myslalam zeby szybko platkami przemyc i oliwka ciuszki i cycek lulu na koniec heha zeby tak bylo jak sie pisze zawsze z tym lulu jest roznie
Tak tez myslalam zeby szybko platkami przemyc i oliwka ciuszki i cycek lulu na koniec heha zeby tak bylo jak sie pisze zawsze z tym lulu jest roznie
reklama
Martynka mi zazwyczaj przysypia przy cycku ale jej cycek sam wychodzi z buzki i spi czasem je i je i nie spi i do tego mam bardzo duzooooooo mleka ze mam wycieki nic nie pomaga bo pielucha zalozona na jeden cycek jest zaraz mokra jak karmi z drugiego cycka i tak w kolko jak spie w nocy tez mam wycieki i musze sciagac malutka nie oprozni mi calego cycka nie ma szans musialabym miec blizniakow zeby moze sie udalo sciagnac z 2 cyckow