Kitki ja tez juz czasami mam wszystkiego dosc.
maly ostatnio znow ma kolki je praktycznie tylko przy wlaczonej suszarce(slyszy halas).mnie tez juz rece odpadaja.:-(
Tez czsami sie zastanawialam po co mi to bylo????Ale tak jak i wy dziewczyny kocham mojego synka nad zycie

:-)

,tylko tak czasami gadam z tej bezsilnosci-juz nie moge sie doczekac kiedy skoncza sie kolki.
Nawet do m nic nie gadam ze tak sie zastanawiam bo by krzywo patrzyl na mnie,bo szymek to jego oczko w glowie
Od dwoch dni nie bylismy na dworze bo leje i wieje,dzis tez widze ze jest zacmurzone,ale jeszcze nie pada

szymek na macie potrafi sie bawic sam to czasami nawet i pol godziny a czasami yulko 10min i koniec w bujaczku tez najdluzej pol godziny,czasami po 10min wola eeee a jak zaraz nie zareaguje to kweka a potem placze.
U nas wczoraj byl krzyk od 19do 23 z przerwami,nawet udalo nam sie go wykapac bez problemu:-).
Zrobilam mu wody z glukoza i troche herbaty dodalam,wypil jak nigdy 50ml na noc i jeszcze sie domagal

wlalam mu przegotowanej wody i tez wypil

smialismy sie z m bo przeciez on kiedys wogole nic nie chcial pic

.
moje malenstwo moj tez wczoraj zwymiotowal kminek i to na mnie nawet

,ale moj wypil jakies 70ml ,przysmakowalo mu chyba:-)

.
Daje mu ta marchwianke i tez nic nie pomaga
madzik a moze on ma kolki,bo moj tez tak robi.
Daje mu butle a on w krzyk wezme do pionu przechodzi,potem znow chce go karmic a on sie drze jak wlacze suszarke to wtedy jest lepiej.
jak bedziesz go karmic i tak bedzie wymyslal to wlacz mu suszarke i sprawdzisz czy to kolki czy nie.
sara moj maly spal wczoraj tez sporo.
wczoraj polozylam go do lozeczka o 23 a on kwekal ale nie wstawalam bo zaraz zasnal wstal na papu po 5 zjadl tylko troszke potem wstal po 7zjadl 30ml i stekal wzielam go do siebie polozylam na sobie i spalismy do 10:-)

teraz sie najadl i dalej spi:-).
Dwa dni z rzedu tak jest.
Lece cos zjesc poki maly spi.