madzik karuzelke mam baby mix i jest to jeden z tych zakupow z ktorych jestem b.zadowolona (do takich zaliczam tez lezaczek-bujaczek,mate edukacyjna,butelki lovi,wozek itp. chociaz sa tez zakupy niewypaly jak laktator baby ono,poduszka rogal do karmienia czy butelki avent).
Karuzelka ma lampke wiec wieczorem dziecie widzi zabawki,melodyjki zwalniajace tempo,jest projektor,sa 4 pluszowe zabawki,cala karuzelka jest .kolorowa i dzala w 3 trybach-sama lampka,sama pozytywka lub lampka+pozytywka,dziala na baterie.
Kosztowala 75 zl,kupiona na allegro.Polecam.Nabijamy sie z mezem ze ta karuzelka od 2 dni wprawia mala w stan glebokiej hipnozy bo jak zasnie przy niej miedzy 20-21 to budzi sie(dzis) lub ja ja budze(wczoraj) dopiero o 5 opuszczajac posilek o polnocy...
I tutaj mam ten sam problem co ATsonia-jesli dziecko od 2 dni spi mi wieczorem/noca "ciegiem" 8 godzin to budzic na jedzenie czy nie?Moja polozna twierdzi ze w dzien buzic bo dzieci zuzywaja wiecej kalorii bawiac sie,stekajac,czuwajac a w nocy nie bo nie potrzebuja az tak duzo jedzenia spiac i pomaga im to przyzwyczajenie przesypiac noce.
Co do dodatkowego picia to jesli karmisz tylko cycem to nic juz nie dawaj.
Justyna trzymam kciuki za dziesiejszy spokojny dzien.