reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

jaki macie odstep od obudzenia sie do sniadania? bo jeszcze na to licze ;-) ludek dostal dzis chlebek z dzemem i bakusia. bakusia olal, ale zjadl 3/4 danonka. mlekiem skubana nie chce popic, a kupilam jej inne... to ja juz nie mam pojecia o co z tymi sniadaniami chodzi. no nie kasza i tez zle! i dalismy jej przeciez to co uwielbia na kolacje.

reklama
Od wstania do pierwszej kaszy jakies 30 minut. Ludek ciągnie do kuchni za reke i nie ma mocnych. A jak wczesniej tatus wkuchni urzęduje to chociaz kanguski lub chierioski uprosi.......:tak:

u nas też, od razu woła "am". i wie że na szafce w kuchni w tym samym miejscu czeka juz na nią bakuś albo jogurt! :tak:

Oli też pije tylko wodę, a mleko dostaje jedynie w postaci gotowej kaszki. U nas od pobudki do śniadania różnie bywa, często dość długo ;-) Ale Oli sam się upomina w końcu.

u nas czasem jest ok 30 minut, czasem natychmiast trzeba dac choćbuy cheeriosy.
bakusie i inne nei istnieją, ciesze się, bo jakoś mam w głowie, ze to mocno chemiczne jest i ze na to i danonki przyjdzie jeszcze czas.
Ale ogólnei o jedzenie Natalia sama się upomina.

reklama
Natek teraz jest na diecie lekkostrawnej i prawde mowiac brakuje mi juz pomyslow co moge mu jeszcze podawac oprocz rosolku, marchwekowej na kaszce mannej, kleiku ryzowego, chrupek, bulki i biszkoptow. Stopniowo chcialabym mu rozszerzac zeby wrocil do normalnego jedzenia, poradzcie mi jakies dania kochane.

Do góry