reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

Barszcz Natalia zjada rzadko, nie, nie robię zabielanego, ja smeitanę daję tylko do pomidorowej (czasem) i ogorkowej(czasem). A, no i u mojej mamy jak jest rzadko pieczarkowa to chyba ze śmietaną. Inen zupy zawsze bez śmeitany.

reklama
Z jakiej firmy podejecie jogurty? Natek lubi tylko bakomy, jogobelli nie tknie sie:eek: no i danona zje, ale tylko naturalny z ziarnami.

jakie mam w lodówce, czasem danone, czasem jogobella, czasem jakiś inny. Natalia zje pod warunkiem, ż enie jest słodki. No i żadne bakusie i inne dodatki nie - mowy nie ma.

Dzieki dziewczyny za pozielenie sie. No wlasnie w jogobelli sa duze kawalki i Natek niechetnie je chce i woli bakomy.

reklama
my za namową Vertigo :-) spróbowaliśmy Bakomę, czyli bakusie + jogurty i tak już zostało. Nie póbowaliśmy innych.

Do góry