reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Tusiek, chyba zupki różne może, tylko bez śmietany na razie. Jak piszą dziewczyny, raz z kaszą raz z ryżem....
Iga przepada za danonkami, po pierwszym jest awantura że już się skończyło.
No i ostatnio coraz częściej podjada Oskarowe zupy mleczne....stoi i rozdziawia paszczę i nie ma zmiłuj.
Iga przepada za danonkami, po pierwszym jest awantura że już się skończyło.
No i ostatnio coraz częściej podjada Oskarowe zupy mleczne....stoi i rozdziawia paszczę i nie ma zmiłuj.
Doxa
Fanka BB :)
Dzisiaj zobaczyłam jaką "zupkę" jada Oli u babci. Talerz pełny mięsa (zmielonego przez maszynkę oczywiście!), do tego warzywka z zupki typu marchewka itp. i delikatnie, ale to delikatnie całość rozrzedzona zupą - tak że widelcem możnaby to jeść!!! I to się nazywa - Oli zdjadł zupkę (dla przykładu dzisiaj była ogórkowa). Jak przyszłam, to właśnie jadł, więc siadałam obok niego, a babcia woła mięsa mu dołóż! No ręce mi opadły, sama bym takiej ilości takiej "zupy" nie zjadła!
tusiekn
Fanka BB :)
No niezle Doxa, najlepsze jest to, ze jak zostawiamy dzieci babciom to nie wiadomo co i ile chca im dawac. Ja wiem, ze moja mama Natkowi nei da nic co by mi sie nie spodobalo, ale z tesciowa roznie bywa bo wiem, ze czekoladke to by mu przemycila. A ja chcialam pochwalic Natka, ze pije mleko (przykra sytuacja - kurde znowu o szpitalu- nauczyla go picia). Po prostu smakuje mu bardzo mleko z kleikiem ryzowym. Jak nigdy dziewczyny zjada po 210, rano 180. Niestety wieczorem powrocilismy do butli a to dziwne, bo juz ja kiedys odrzucil, a teraz sam sie dopominal. Ustapilam bo chce zeby troche przybral na wadze bo duzo stracil, 2 tygodnie temu wazyl 8950 Jak tylko sie troche podtuczy butli wieczornej mowily dowidzenia.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ludek rabnął mi truskawkę, ale wypluł, za to krakersy z serem z Marksa i Spencera prima sort...
no ręce mi opadają, coraz bardziej się trzeba pilnowac co sie przy niej zjada...
a, i jest obraza z powodu niekapka, teraz wszytsko ma być w normalnym kubeczku.
no ręce mi opadają, coraz bardziej się trzeba pilnowac co sie przy niej zjada...
a, i jest obraza z powodu niekapka, teraz wszytsko ma być w normalnym kubeczku.
reklama