reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

jaki macie odstep od obudzenia sie do sniadania? bo jeszcze na to licze ;-) ludek dostal dzis chlebek z dzemem i bakusia. bakusia olal, ale zjadl 3/4 danonka. mlekiem skubana nie chce popic, a kupilam jej inne... to ja juz nie mam pojecia o co z tymi sniadaniami chodzi. no nie kasza i tez zle! i dalismy jej przeciez to co uwielbia na kolacje.

reklama
Od wstania do pierwszej kaszy jakies 30 minut. Ludek ciągnie do kuchni za reke i nie ma mocnych. A jak wczesniej tatus wkuchni urzęduje to chociaz kanguski lub chierioski uprosi.......:tak:

u nas też, od razu woła "am". i wie że na szafce w kuchni w tym samym miejscu czeka juz na nią bakuś albo jogurt! :tak:

Oli też pije tylko wodę, a mleko dostaje jedynie w postaci gotowej kaszki. U nas od pobudki do śniadania różnie bywa, często dość długo ;-) Ale Oli sam się upomina w końcu.

u nas czasem jest ok 30 minut, czasem natychmiast trzeba dac choćbuy cheeriosy.
bakusie i inne nei istnieją, ciesze się, bo jakoś mam w głowie, ze to mocno chemiczne jest i ze na to i danonki przyjdzie jeszcze czas.
Ale ogólnei o jedzenie Natalia sama się upomina.

reklama
Natek teraz jest na diecie lekkostrawnej i prawde mowiac brakuje mi juz pomyslow co moge mu jeszcze podawac oprocz rosolku, marchwekowej na kaszce mannej, kleiku ryzowego, chrupek, bulki i biszkoptow. Stopniowo chcialabym mu rozszerzac zeby wrocil do normalnego jedzenia, poradzcie mi jakies dania kochane.

Do góry