reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

U mnie karmienie trwa czasem 5 min a czasem jak mu sie przysypia po trasie to i ze 20min. Najczesciej jednak je kolo 10 min. Nie zauwazylam zmniejszenia cycow i maly zazwyczaj najada sie z jednej. Od 2-3 dni zauwazylma, ze maly je czesciej to jest co 2 godziny, a nie co 3:confused: Znowu jakis skok?
M_ktosiu psychologia tez duzo daje, jak zaczynasz myslec, ze juz nie chcesz karmic to moze to wplywac na laktacje. Podobno tak jest.

reklama
anetka a może mu mleko nie pasi........ tylko Ty chyba karmisz tym enfamilem czy jakos tak..... może zmień mu ..... albo chociaż spróbuj czy jest różnica....... nie wiem........... tak sobie pomyślałam............

Hmmmm mowisz HANIU.....kurcze moze Ty masz racje.....Ale on do tej pory jadl zawsze po 120 ml co 2,5 - 3 godziny i jadl bardzo chetnie......Myslisz ze innego mleczka bedzie w stanie zjesc wiecej?:confused:

nie wiem...... ale nawet te 120 to nie jest aż tak dużo jak na 4 m-ce......... tyle to wypijają miesięczne............. chociaż mój też ma określone pory kiedy 180ml wyciąga............. ale może watro spróbować......... sama nie wiem

Moze to jest jakies wyjscie.....:tak:Poradzilabym sie lekarza, ale jego nie ma co pytac, bo juz mu mowilam o tym ze on zjada tyle, to mi powiedzial ze dobrze przybiera wiec to fizjologia, a na to ze tak czesto sie budzi ze tez fizjologia.......kutwa tylko dlaczego nasza fizjologia ma byc gorsza od innych:dry:

Anetko a dajesz mleko 1 czy już następne :confused: ja właśnie dzisiaj zmieniam na bebilon 2. Dzisiaj rano Nikodem zjadł tylko 50ml ale niedawno mu dałam to wypił 170ml z kelikiem.
Ale chce już zmienic na 2 bo juz najwyższa pora.

tu nie ma dużej różnicy w składzie więc pewnie nie o to chooo;-)...... może tak ma i już........ ale ja bym spróbowała innego..... porównaj moze składy gdzie jest więcej tłuszczu czy węglowodanów.. jaka wartość energetyczna........ a jak nie będzie różnicy to poprostu taki jego urok :cool::-D

reklama
Do góry