reklama
Tau
Fanka BB :)
Ale to kawal chlopa ma byc i powinien byc w tej gornej a nie dolnej granicy ;-).Tau znalazłam w necie ze dzieci karmione sztucznie powinny zjadac 6-8 porcji po 80/100 ml i powinny przybywac do 200g na tydzien po tym co piszesz Michas je w normie zywieniowej
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
My mamy wszystkie szczepienia za darmo ale tej na Ratowirusy tu nie ma wiec bede musiala w Polsce zaszczepic Lilke.
Prasowanie stanowczo nie dla mnie
A do ilosci jedzenia to moja Bunia raz je 70 raz 90 a raz 100, i czasem po 2 godzinach jest juz glodna a czasem spi az 4 po jedzeniu ;-)
Prasowanie stanowczo nie dla mnie
A do ilosci jedzenia to moja Bunia raz je 70 raz 90 a raz 100, i czasem po 2 godzinach jest juz glodna a czasem spi az 4 po jedzeniu ;-)
Co do szczepien to powiedzcie mi czy slyszalyscie o szczepionce na Ratowirusy ??
;-)
tak tak ja tez mam zamiar szczepić na wszystko co możliwe i to najlepiej te łączone u mnie na rotawirusa to koszt 210 zł. podaje sie ją łączoną z inną by niekłóć kilka razy
Tau
Ale z tego co wiem szczepionki na rotawirusa sa doustne... .tak tak ja tez mam zamiar szczepić na wszystko co możliwe i to najlepiej te łączone u mnie na rotawirusa to koszt 210 zł. podaje sie ją łączoną z inną by niekłóć kilka razy
http://www.powstrzymajrotawirusy.pl/strona.aspx?id=8#p1
Ostatnia edycja:
Tau o tym czy dziecko sie najada czy nie świadczy nie do końca jego zachowanie ale przyrost wagi-200g tyg 700g-1kg mies...moja mała ssała non stop taka miała potrzebe ssania - nawet mojego palca!!!!! a głodna napewno nie była bo zjadała z cyca i drugie tyle z butli....a przyrastała olaboga 1,5 kg mies i wygladała jak budda..........no ale co 2-3 h musiała sie nawcinać....a nadmiar spaliła jak przestała mi jeść w wieku 7 mies....... do tej pory chwale boga pod niebiosa, ze miała zapasy bo bym sie chyba zamartwiła na smierć..a tak to mi po prostu nie przybierała z pół roku i tyle...a teraz 25-50ty centyl i wygląda idealnie....
aga29
moj niby wpiernicza jak slonik, a wagowo jest pod linia dla _"normalnie_" przybierajacych na wadze za to dlugoscia przekroczyl wszystkie linie;-). Widocznie taki jego urok, pewnie bedzie dlugi i chudy. Jak to skomentowal nasz pediatra, szczupli zyja dluzej;-);-)
He he bo to jest szczepionka doustnaAle z tego co wiem szczepionki na rotawirusa sa doustne... .
Powstrzymaj Rotawirusy
reklama
Ale z tego co wiem szczepionki na rotawirusa sa doustne... .
Powstrzymaj Rotawirusy
łyknie ją przy okazji