Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Dziewczynki kochane a czemu wy karmicie butlą??
Jak ja lubie takie pytania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Charakter pytania a właściwie sposób jego brzmienia zależy głównie od interpretacji osoby czytającejJak ja lubie takie pytania
Hej mamuśki
Mam takie pytanko.... ile powinno zjadać 2 tyg maleństwo. Czy są jakieś normy czy dajesz dziecku ile chce...
Mój mały wyjada wszystko z piersi i musze dokarmiać go butlą. Czasami moje piersi nie nadążają z pokarmem i mały dostaje tylko butle. Mówi się ze cyca dawać na rządanie a butlę??? W jakich ilościach??? Mój mały głodomor jest tak pazerny na jedzonko, że jak mu pozwalam najeść się tyle ile on chce to potrafi ulać (zwrócić to cchyba lepsze słowo bo to nie male ilosci cofaja sie)
Moj niestety nalezy do nocnych markow. Co prawda je ok 24-3-6 albo robi 4godz przerwy, tylko po karmieniu przez 40min potrafi miec oczy jak 5zl i nie mysli o spaniu ;-).choć musze powiedzieć że nocą coraz dłużej śpi i niezabardzo ma ochote na jedzonko. czy wasze bąble też śpią nocą coraz dłużej?