kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Składaj wniosek i to jak najszybciej, bo widzę, że niedługo Twoja córcia skończy 3 miesiące. Musisz jeszcze raz mieć podpis położnej, health visitor bądź swojego GP
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
watpie czy dostaniesz te 500 funtow,bo jesli dziecko nie ma roku to twoj famili element musi byc wiekszy niz 1095.Mi przyznali po ok 80 funtow miesiecznie (tez mi tak dziwnie rozpisali )i jak wyslalam ponownie forme na ssmg to neistety napisali mi ze nie kwalifikuje sie.Hej dziewczyny
mamy pytanie przyznali mi child tax credit , i ponoc bez tego nie dostane SSMG wiec teraz skora dostaje 20funtów do kwietnia a potem po 10F( nie wiem dlaczego tak podzielili,) CTC musze od nowa składac wniosek na becikowe ? bo wczesniej dostałam odmowe ze musze najpierw dostawac jakies benefity i wtedy otzrymam te 5ooF .
i czy jest wogóle szansa ze dostane te 5ooF ??
wypisując od nowa wniosek jest potzrebny podpis połoznej , wiec teraz musze jescze latac za położną zeby mi wypisała ponownie czy nie?
ciezko jest być nabieżąco w tych sprawach -głowa peka!!