reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pomocy KOBIETY !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie wydaje mi sie że kupno takich tabletek to taka prosta sprawa

nie wiem nie znam jej rodziców ani twoich ale jeśli są normalnymi ludzmi i dobro ich dzieci lezy im na sercu to sie dogadaja i nikt nie będzie się od spotkania wymigiwał
a takie nachodzenie bez zapowiedzi może być właśnie źle odebrane
a tak i oni będą mogli sie na ta rozmowe przygotowac

reklama
tak jak najbardziej !! ale wiedz jedno: jej rodzice dali jej 2ultimatum !! 1wsze: zakaz spotykania sie ze mna !!
2gie: jezeli ze mna zamieszka to Rodzice jej nie chca znac juz wogole !! i ja wiem ze ONI sa w stanie to zrobic !!

moja mama sama mi powiedziala ze nie pozwoli dziecka zabic !!

a ty to powinienieś juz teraz siedziec w poradni aa u psychologa na krzesełku a nie tutaj klikac
sa wieczorne spotkania
:tak:

nie ma kaj ni nie ma jak !! ja wogole WYRYWAM SOBIE WLOSY Z GLOWY JAK TO NAPRAWIC !! a wogole nie przyjmuje lekow !! ONA:
kwasu foliwoego, zelaza, falvit, rutnioscrobinu !!

tak dzisiaj dostala juz 2gie opakowania i powiedziala ze jezeli sa tutaj leki to mam je zabierac bo ja ich jesc nie bede i juz nie jemod piatku tego

nie wiem po ile macie lat i o co w tym wszystkim chodzi
dla mnie cos tu nie hallo
i nie wiem czy dalsza dyskusja ma sens :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry