reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pomocy KOBIETY !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie wydaje mi sie że kupno takich tabletek to taka prosta sprawa

nie wiem nie znam jej rodziców ani twoich ale jeśli są normalnymi ludzmi i dobro ich dzieci lezy im na sercu to sie dogadaja i nikt nie będzie się od spotkania wymigiwał
a takie nachodzenie bez zapowiedzi może być właśnie źle odebrane
a tak i oni będą mogli sie na ta rozmowe przygotowac

reklama
tak jak najbardziej !! ale wiedz jedno: jej rodzice dali jej 2ultimatum !! 1wsze: zakaz spotykania sie ze mna !!
2gie: jezeli ze mna zamieszka to Rodzice jej nie chca znac juz wogole !! i ja wiem ze ONI sa w stanie to zrobic !!

moja mama sama mi powiedziala ze nie pozwoli dziecka zabic !!

a ty to powinienieś juz teraz siedziec w poradni aa u psychologa na krzesełku a nie tutaj klikac
sa wieczorne spotkania
:tak:

nie ma kaj ni nie ma jak !! ja wogole WYRYWAM SOBIE WLOSY Z GLOWY JAK TO NAPRAWIC !! a wogole nie przyjmuje lekow !! ONA:
kwasu foliwoego, zelaza, falvit, rutnioscrobinu !!

tak dzisiaj dostala juz 2gie opakowania i powiedziala ze jezeli sa tutaj leki to mam je zabierac bo ja ich jesc nie bede i juz nie jemod piatku tego

nie wiem po ile macie lat i o co w tym wszystkim chodzi
dla mnie cos tu nie hallo
i nie wiem czy dalsza dyskusja ma sens :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry