reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Super sprawa tyle ze to jest tylko do 6 mies.Tzn juz za pozno:sorry:Ja to w ogole jestem maniaczka na punkcie ksiazeczek dla dzieci i czytania im wiec gdybym to wczesniej wiedziala to na pewno bym kupila:tak:

Kochane, wiem, że niektóre z Was chodzą z maluchami na basen. Co zakładacie dzieciakom na pupę i gdzie to kupujecie. Moja mama planuje wyjazd na basen i muszę się szybko zaopatrzyć w jakiś strój dla Idy. Myślicie, że w Realu są specjalne pieluszki?

Są i w Realu i w Carfurze i w Biedronce, ale najbardziej opłaca się kupić Huggisy w Biedrze, bo tam kosztują 13 zeta. Wystarczy sam pampers, czepka nie trzeba jeszcze dla takiego maluszka.

Kochane, wiem, że niektóre z Was chodzą z maluchami na basen. Co zakładacie dzieciakom na pupę i gdzie to kupujecie. Moja mama planuje wyjazd na basen i muszę się szybko zaopatrzyć w jakiś strój dla Idy. Myślicie, że w Realu są specjalne pieluszki?
Polecam kąpieluszki wielorazowe do pływania :)
- BAMBINO MIO - Majteczki kąpielowe
{Charlie Banana} Pływaczki Butterfly | PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pływaczki | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

Czy ktoś ma jakieś rozeznanie w krzesełkach na rower dla dzieci? Bo coś mi majaczy, że one są już od 8-9 miesiąca. Gdyby tak było, to chcielibyśmy sprawić sobie takie jeszcze tej jesieni. Tylko jestem zupełnie zielona w tym temacie i kompletnie nie wiem, na co zwrócić uwagę przy kupowaniu...

reklama
Jeśli macie rower tego typu ROWER GÓRSKI MTB 26' RAYON HAMULCE + GRATISY (1750634750) - Aukcje internetowe Allegro znaczy się rama tego typu to nie dajcie sobie wcisnąć, że są siedziska do takich rowerów. Tyle mogę tylko powiedzieć.

Mamy właśnie takie rowery i słowa profesjonalnego sprzedawcy-"tak to są siedziska do tego typu rowerów, ale ja bym swojego dziecka w tym nie posadził" skutecznie ostudziły zapał kupowania.

Do góry