reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
cwietka ja kupiłam dla Olka cybexa solution x z isofixem. To ten pallas tylko bez tej bazy z przodu dla małych dzieci. Mam też maxi cosi priori i ten wydaje się wygodniejszy dla malucha- m.in. łatwo można dziecko położyć,ma sporo miejsca,nawet 2,5 letni Olek miał wygodnie- tyle że nogi wisiały(stąd jest to wg mnie fotelik do aut które mają sporo z tyłu miejsca, no chyba ze ktoś lubi wyświniane fotele albo fizycznie odczuć furię dwulatka kopiącego ze złością w fotel :eek:

Czy to prawda, że jak dziecko zaczyna chodzić to trzeba zakładać mu buciki na twardej podeszwie ???

Elena - pytałam pediatrę. Powiedziała, że buciki można zakładać po domu, ale nie trzeba. Jeśli już zakładać, to dobre, bo jak się kupi byle jakie, to można dziecku bardzo zaszkodzić.
Na głównym już też temat butów gdzieś padł i Ewa cytowała Zawitkowskiego, że dziecko w bucikach czuje się tak, jak dorosły w butach narciarskich.

Czy to prawda, że jak dziecko zaczyna chodzić to trzeba zakładać mu buciki na twardej podeszwie ???
Podeszwa powinna być stabilna ale też powinna miękko i ładnie pracować-wniosek, nie może być sztywna.

Ja Mateuszowi kupowałam butki w deichmannie firmy bobby shoes. Niedrogie a porządne buty. Byłam bardzo zadowolona. Daniel pierwsze butki też dostanie właśnie tej firmy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry