reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Super sprawa tyle ze to jest tylko do 6 mies.Tzn juz za pozno:sorry:Ja to w ogole jestem maniaczka na punkcie ksiazeczek dla dzieci i czytania im wiec gdybym to wczesniej wiedziala to na pewno bym kupila:tak:

Kochane, wiem, że niektóre z Was chodzą z maluchami na basen. Co zakładacie dzieciakom na pupę i gdzie to kupujecie. Moja mama planuje wyjazd na basen i muszę się szybko zaopatrzyć w jakiś strój dla Idy. Myślicie, że w Realu są specjalne pieluszki?

Są i w Realu i w Carfurze i w Biedronce, ale najbardziej opłaca się kupić Huggisy w Biedrze, bo tam kosztują 13 zeta. Wystarczy sam pampers, czepka nie trzeba jeszcze dla takiego maluszka.

Kochane, wiem, że niektóre z Was chodzą z maluchami na basen. Co zakładacie dzieciakom na pupę i gdzie to kupujecie. Moja mama planuje wyjazd na basen i muszę się szybko zaopatrzyć w jakiś strój dla Idy. Myślicie, że w Realu są specjalne pieluszki?
Polecam kąpieluszki wielorazowe do pływania :)
- BAMBINO MIO - Majteczki kąpielowe
{Charlie Banana} Pływaczki Butterfly | PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pływaczki | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

Czy ktoś ma jakieś rozeznanie w krzesełkach na rower dla dzieci? Bo coś mi majaczy, że one są już od 8-9 miesiąca. Gdyby tak było, to chcielibyśmy sprawić sobie takie jeszcze tej jesieni. Tylko jestem zupełnie zielona w tym temacie i kompletnie nie wiem, na co zwrócić uwagę przy kupowaniu...

reklama
Jeśli macie rower tego typu ROWER GÓRSKI MTB 26' RAYON HAMULCE + GRATISY (1750634750) - Aukcje internetowe Allegro znaczy się rama tego typu to nie dajcie sobie wcisnąć, że są siedziska do takich rowerów. Tyle mogę tylko powiedzieć.

Mamy właśnie takie rowery i słowa profesjonalnego sprzedawcy-"tak to są siedziska do tego typu rowerów, ale ja bym swojego dziecka w tym nie posadził" skutecznie ostudziły zapał kupowania.

Do góry