reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja miałam jedną barbie ale szału nie było:no:. To raczej moja mama miała na tym punkcie fioła i uszczęśliwiała mnie na siłę nowymi kieckami dla barbie podczas kiedy ja szlajałam się z chłopakami po drzewach, dachach i bunkrach he he.:-D

reklama
Ja też miałam jedną i to była jedna z dwóch lalek, która nie dorobiła się trupiego makijażu. Miałam głupi zwyczaj malowania flamastrami wszytskich lalek. Były po takiej zabawie do wyrzucenia :-D Ale ulubione były właśnie klocki lego. Nie miałam tych wszytskich gotowych figurek i robiłam sobie sama ludziki z tych zwykłych klocków.

Wiolcia - Miki tez bawi się autami, garażem, ciuchciami :) Kiedyś powiedziałabym że to nie możilwe a jednak niektóre dzieci lubią takie nie dzidziusiowe zabawki :)

Mój Antek ma ogólnie zamiłowanie do aut. Na wiosnę będzie trzeba zamykać bramę na ulicę na klucz, bo jak widzi, że coś jedzie to jest w stanie się pod to rzucić. najważniejsze to kółka. Kółka fajne są. Kręcą się. W szoku jestem, że on się tak bawi wszystkim co ma kółka. Ma całe pudło autek. O takich plastikowych 12+, po takie z Lego Duplo. Ma nawet Lexusa i BMW zdalnie sterowane + Lamborghini Galardo - takie modelowe... ale to pomysł męża był.

Poza tym furorę robią klocki, bo można układać je na siebie i robić wieże. Kiedyś byliśmy na etapie rodzic stawia-dziecko burzy. Teraz jest dziecko stawia-rodzic burzy. Mały układa i wskazuje kto ma zburzyć wieże... :eek:

Rany, a ja próbuję ostatnio Franka namówić na zabawę klockami albo autami, ale on przez cały dzień potrafi czytać książki...:/ Siedzi sam w pokoju, naokoło siebie ma mnóstwo książeczek z obrazkami i przegląda jedną po drugiej. Autentycznie - od paru dni nie tyka NIC innego! Chyba się zacznę martwić ;)

Ewa podrzuć mu książeczkę z której wyczyta o zabawach w klocki, zresztą w kogóż on by się wdał jak nie w mamusię, co gryzie non stop książki

sun te maty to naprawde kapitalna sprawa ja polecam bardzo

a co do barbie to ja nei miała i pewnie dlatego teraz sie bawie z Paula-ona póki co woli bobasy i dobrze bo barbie to takie dla starszych wg mnie Dla PAulinki to frajda ją rozebrac i tyle... rzuca w kąt a mama ma frajde z ubierania.... ale wolimy bobasy bo mozna im wkładac pieluchy Alusine:D:-D

Dziękuję dziewczyny za odpowiedz na temat pieluszek wielorazowych i bielizny. Już się przekonałam. Pieluchy - nie taki diabeł straszny jak go malują a bielizna też w porządku, wystarczyło a nawet za dużo zakupiłam.
Pozdrawiamy
A&A

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym umieścić u Was ogłoszenie - jeśli moderator uzna, że do usunięcia - nie ma sprawy :)

Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl

Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Zobacz załącznik 564154Zobacz załącznik 564155Zobacz załącznik 564156Zobacz załącznik 564157Zobacz załącznik 564158Zobacz załącznik 564159Zobacz załącznik 564160Zobacz załącznik 564161Zobacz załącznik 564162Zobacz załącznik 564163

reklama
Do góry