reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Hm... ja nie mogę pomóc bo nikt z moich znajomych nie używa już spacerówek,bo maja duże dzieci.Ja mam od siostry Graco 11-letnie ale stan bdb.No i lekki około 3,5-4kg,tak więc jak mały mi zaśnie na polku to spokojnie na 3 piętro go wytargam z wózkiem hehehe.Jedyny minus to brak regulowanego podnóżka i mu nóżki zwisają :/

Ale jakbym miała wybierać to wzięłabym ten pierwszy ESPIRO :-)

reklama
kasiarem - oglądałam espiro , miałam zamiar nawet kupić....jak dla mnie to on nie jest super lekki - 9kg:confused:, ale ma fajną amortyzację. Materiał wydaje mi się niezbyt gruby, ma za mały koszyk,no i opuszczanie oparcia na pasku - w wózku za 5 stów - trochę dziwi. Ale generalnie nie jest zły:-)

już sama nie wiem za namową koleżanki kupiłam już jedną lipe teraz chce zasięgnąć różnych opini ale coś czuje że będziemy jeździć dalej na brzuchu a ze mała nie siedzi mam jeszcze troche czasu na kupno wózka

Cristal koleznka ma i mi mówiła, ze on wazy...7kg.. :baffled:
Kasiarem mój tez jeszcze sam nie siada i posadzony nie siedzi ale z podparciem tak i w wózku nie lubi juz na siedząco...Ja jestem zadowolona z mojego BD Pony :-)

A ja na coneco juupi poluję bo dziecko ma dużo miejsca i jest super zasłonięty na zimę i folię przeciwdeszczową zapinaną na suwak :)

jumpi jest number one wydaje sie taki przestronny ale czepiałam sie chyba pasów ze taki zwłykłe ale dis troche tu poczytałam i sie zakochałam nuna peep piekny ciekawe czy wygodny

kasiarem1 ja mam wózek na tym samym stelażu co coneco juupi i jestem bardzo zadowolona :tak:. Jedyny minus który do tej pory znalazłam, to jego waga, bo coś 10-11 kg. waży, ale dziecko za to ma dużo miejsca :tak: i na pewno jeszcze długo nam posłuży :tak:.

myśmy kupili coneco saturn - chciałam yuppi ale facet w sklepie mi odradził bo powiedział że jest awaryjny przez to że nie zastosowali podwójnych kółek z tyłu i często te pojedyncze się psują.
p.s. kurcze to mój post od stu lat ale za to jaki konkretny ;)

reklama
U mnie saturn nie wchodzi w grę bo potrzebuję wózka również na zimę bardziej osłoniętego z obszernym siedziskiem. W saturnie nie ma też okienka do podglądania maluszka co u mnie nie przejdzie bo ja to muszę mieć.
Boję się trochę tych kółek w juupim ale jest bardzo chwalony i dostał laur konsumenta więc chyba nie jest z nim tak najgorzej :confused:

Do góry