reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

A na roczek ja planuje jakiś pojazd :) Taki do odpychania się nogami - wszystkim chrześniakom kupowałam to i synowi kupię ;)

Tak zwany jeździk :-)
Też mam zamiar,a raczej miałam,ale ostatnio mówiłam koleżance że mu kupie jak będzie wiekszy a ona na to: NIE KUPUJ,BO DOSTANIE NA 1 URODZINY :-)

Super ten stoliczek :-)

reklama
A jaki pojazd? Bo mi się marzy rowerek biegowy, ale to chyba jeszcze za wcześnie na roczek... Chociaż... jak zacznie Pucek chodzić przed 10 miesiącem, a pewnie zacznie ;) ... to może...
Znacie kogoś, kto ma taki rowerek? Drewniany na przykład? Dla jakiego dziecka to się nadaje?

Też mam pojazd po MAtim ale jest mocno wyeksploatowany. Będzie do korzystania na działkę a 1 urodzinki właśnie dostanie takie coś.

Widziałam ostatnio pierwsze "kroki" z takim rowerkiem dziewusi dwuletniej. Całkiem całkiem jej to szło. Inni znajomi(pisałam już kiedyś) zrobili sami taki swojej dwu i pół-latce i śmigała tak szybko, że aż byłam przerażona!

Mój bratanek dostał rowerek biegowy na drugie urodziny (w sierpniu) i zaczął się z niego cieszyć dopiero wiosną czyli miał dobre dwa i pół. Teraz ma prawie trzy i musi mieć kask i ochraniacze na łokcie i kolana bo zapiernicza na nim jak wściekły :D

hejcz - no polecam bo jest naprawde super :) tylko akurat w tym linku jest niedostępny i na allegro tez nie ma - obawiam sie tylko, ze mogli go wycofac ... ale szukaj ;)

Lolo miał cos podobnego..Nawet on go nie rozwalił a jeżdził nim po parku..Troche naklejki obdarte ale to betka :-)

reklama
co do jeździków to mój maluszek na chrzest dostał od chrzestnej taki jeździk -
SMOBY Jezdzik Pachacz MAESTRO CONFORT 5w1 + GRATIS (1724118625) - Aukcje internetowe Allegro
płozy od razu zdjęte, bo wolał być wożony niż bujany:-p;-) jeździ leciutko, fajnie, tylko z tyłu ma taki kawałek plastiku (po to chyba, żeby się do tyłu nie przewracał), który podobno utrudnia np wjeżdżanie na krawężniki. Znajomi odcięli ten kawałek i było ok. My na razie tylko w domu używamy, więc przeróbki niepotrzebne :-)

SAM_0621.jpgSAM_0622.jpg
na tych zdjęciach Maciek jakoś mało zadowolony, ale to nie przez jeździk:tak:;-):-)

Do góry